Volgens een studie van het Joint Center for Housing Studies aan de Harvard University moet een gezin een jaarinkomen van $ 103.000 verdienen om een huis in de Verenigde Staten te kunnen betalen met een gemiddelde prijs. Voor veel gezinnen is dit simpelweg niet mogelijk. Als u een van de miljoenen Amerikanen bent die moeite heeft om uw hypotheekbetalingen bij te houden, zijn er manieren om deze te verlagen. Hier zijn een paar tips:

1. Herfinancier uw hypotheek.

Ben jij een van de vele mensen die moeite heeft om je maandelijkse hypotheeklasten te betalen? Als dat zo is, vraagt u zich misschien af of er een manier is om uw betalingen te verlagen. Gelukkig zijn er verschillende dingen die u kunt doen om uw maandelijkse hypotheeklasten te verlagen. In dit artikel bespreken we enkele van de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn.

Een mogelijkheid is om uw hypotheek over te sluiten.

Als u op zoek bent naar manieren om elke maand geld te besparen, is uw hypotheekbetaling een goed begin. Hier zijn een paar manieren waarop u uw maandelijkse hypotheeklasten kunt verlagen:

1. Herfinancier uw hypotheek. Als de rente is gedaald sinds u uw hypotheek heeft afgesloten, kunt u mogelijk geld besparen door over te sluiten.

2. Betaal elke maand extra. U kunt jaren besparen op uw hypotheek door elke maand extra af te lossen.