Zo vind je de beste kortingen!

Maar de volle prijs betalen voor alles, ik denk het niet! Er zijn zoveel producten en diensten waarvoor wij betalen, maar u kunt ze met korting gebruiken. Alles is bespreekbaar, zo is de markt ooit begonnen. Wat moet je doen om korting te krijgen op de meest voorkomende producten of diensten?

Er zijn massa’s verschillende kortingen online te vinden, zodat je veel geld kunt besparen op allerlei leuke dingen of uitjes. Want zeg nou zelf! Waarom meer betalen als het niet hoeft.

Korting op bier en wijn

Koop tegenwoordig volle winkelmandjes in de supermarkt en je bent al snel € 100 – € 150 kwijt. Heb je binnenkort een feestje en moet je groot inkopen? Altijd handig om bepaalde dranken zoals bier en wijn tegen een gereduceerd tarief in te kopen. Maar waar zijn de actieprijzen, dan weer in die supermarkt en dan weer in een andere. Een handige weblink voor bijvoorbeeld goedkoop bier staat hieronder. Hier zie je alle aanbiedingen in verschillende supermarkten. Er is ook een vergelijkbare website voor wijnen waar je de beste wijnen onder de €10 vindt en welke supermarkt ze verkoopt.

web links

Korting in restaurants

Je hoeft niet te sparen voor een goed restaurant… of dat doe je wel. Voor een diner voor 2 personen ben je vaak tussen de 120 en 150 euro kwijt. Het zou goedkoper moeten zijn en vaak kan dat ook zijn, hoewel de zoete deals niet altijd worden gevonden. Ga je bijvoorbeeld vaak uit eten, dan is een jaarkaart erg handig. Het lidgeld is €29,95 (eenmalig) en dan heb je 25% korting bij veel van de restaurants die op de site staan ​​vermeld (zie link hieronder). Er is ook een veilingsite (zie link hieronder) waar je een diner kunt kopen door erop te bieden. Bij een toprestaurant krijg je vaak flinke korting! Ga je niet vaak uit eten en moet je vaak ruim van tevoren reserveren, ga dan naar onderstaande website voor last minute korting.

web links

Kortingen voor bouwbedrijven en aannemers

Uw huis bouwen, dakreparatie, glas vervangen, een nieuwe dakkapel, een andere tuin of een nieuwe badkamer. Het kost tegenwoordig allemaal veel geld. Laat u in ieder geval goed informeren en voor groot onderhoud of renovatie kunt u het beste meerdere offertes aanvragen. Er zijn verschillende manieren om ‘mannen’ goedkoper te krijgen, maar zijn ze betrouwbaar en doen ze het goed? Een van de bekendste sites is Wekspot.nl, waar je een opdracht voor bedrijven kunt plaatsen. Let op: elk bedrijf heeft beoordelingen, lees deze aandachtig voordat u met een bedrijf samenwerkt. Als je wilt klussen en geld wilt besparen op producten, is er altijd een bouwmarkt online (zie hieronder) met flinke kortingen.

web links

Korting bij tanken

De prijzen van benzine, diesel en LPG hebben de afgelopen jaren ongekende hoogten bereikt. Vroeger was het anders. Helaas wordt het de komende jaren niet beter. De oliebron van Moeder Aarde zal uiteindelijk opraken. En mocht je nog geen geld hebben om een ​​elektrische auto te kopen, dan zijn er nog genoeg alternatieven om voor minder (zonder te stelen!) aan benzine te komen. Nu zie je in Nederland veel vaker onbemande tankstations (zie weblink). Voordelen: 24 uur per dag tanken en zonder personeel, dus lagere kosten, dus goedkoper tanken! U kunt ook lid worden van alle organisaties waar u met korting brandstof kunt tanken.

web links

Korting op feestdagen

Geniet van de zon op een Spaans strand of ski in de Alpen of geniet van een weekend in een vreemde stad. Dit kost vaak veel geld omdat de vraag steeds groter wordt en het aanbod kleiner wordt. Toch kun je op verschillende manieren goedkoop (met korting) op vakantie. Neem bijvoorbeeld de campingkaart (zie weblink), waarmee je in alle seizoenen tot 50% korting krijgt op meer dan 600 campings! Op sites als holidayveilingen.nl en hotelkamerveilingen.nl kun je nu bieden op je vakantie, weekend of ander leuk uitje. En bij veel hotels kun je nu een hotelvoucher boeken die je via onderstaande website kunt kopen. Hiermee heb je 3 nachten voor 2 personen voor maar €40.

web links

Kortingen in pretparken

weet u dat Ga niet direct op vakantie om kosten te besparen. Je denkt dat je in Nederland wilt blijven en een paar leuke dagen wilt plannen. Tegenwoordig betaal je ongeveer evenveel als een vakantie in het buitenland. Een korting op attractieparktickets zou fijn zijn… En dan kan dat! Word bijvoorbeeld lid van Nappa (kosten €15 per jaar) en ontvang flinke kortingen bij meer dan 80 attractieparken door heel Nederland. Je kunt zelfs 3 extra mensen op de pas huisvesten. Reist u met een grote groep, geef dit dan door aan Enough.nl. Ze kunnen kortingen in het hele land regelen, afhankelijk van de grootte van de groep.

web links

Korting voor bellen en sms’en

Een duur abonnement hier, een nog duurder abonnement daar. Tegenwoordig noem je jezelf een volle (nee, niet benauwde) kost. Er zijn zeker manieren om dit een beetje te omzeilen. Bijvoorbeeld gratis sms, ja gratis! Met de onderstaande weblink kunt u wereldwijd gratis sms-berichten verzenden vanaf uw telefoon. Een andere handige site is Mobieltelefoonkopen.nl. Een goede vergelijking is met zowel GSM (telefoons) als abonnementen. Zo heb je in ieder geval de juiste aankoop gedaan.

web links

Andere leuke en grappige kortingen

Zomaar een paar voorbeelden van leuke en handige kortingen die via onderstaande weblinks heel eenvoudig te verkrijgen zijn:

Lees verder