Zelf je huis verkopen: Makelaarsland

Zelf je huis snel verkopen is een trend aan het worden. Het is goedkoper, en internet helpt je steeds vaker met allerlei sites. Niemand kent zijn huis zo goed als de eigenaar zelf. Maak dus uw presentatietekst met Makelaarsland. Maak zelf mooie foto’s en laat potentiële kopers uw woning zelf zien. Een slim en efficiënt concept dat veel geld bespaart. Vastgoed kopen is risicovrij. Makelaarsland is voor 90% eigendom van de bank ING.

Een huis verkopen is niet altijd makkelijk

Wie er zelf geen tijd voor heeft, of zeker weet dat hij een goede makelaar heeft, kiest voor een makelaar om een ​​huis te kopen of te verkopen. Om inzicht te krijgen in het woningaanbod zijn er inmiddels veel woningwebsites zoals funda.nl, jaap.nl die je verder helpen. Maar het verkopen van een woning kun je grotendeels zelf doen. Verkoop vandaag nog zelf uw woning, bijvoorbeeld via Makelaarsland.

McKellarland als digitale makelaar

Makelaarsland is opgericht op 1 februari 2005 en daarmee de eerste digitale woningmakelaar. Onder het motto Samen Verkopen wil het potentiële woningverkopers ertoe brengen om meerdere verkopen in eigen hand te nemen. En dat is niet verwonderlijk, want wie kent het huis beter dan de verkoper zelf. Het goedkoopste dat je kunt krijgen zijn de gebruikelijke handelssites zoals de markt, maar Makelaarsland biedt ook allerlei nuttige kennis die je met dank kunt gebruiken. Zo verzorgt Makelaarsland de taxatie, adviseert over de vraagprijs, presenteert Funda, onderhandelt en stelt het koopcontract op. Daarnaast werk je samen met erkende NVM-makelaars. Zoveel voordelen.

Kosten van het verkopen van een huis

U betaalt Makelaarsland inclusief plaatsing van uw woning in Funda. Dit bedrag ben je sowieso kwijt, ook als het huis niet wordt verkocht of als je later besluit dat een makelaar beter naar je huis kan kijken. McKellarland geeft geen rondleidingen. U kunt zelf foto’s maken of laten maken. Makelaarsland is ook bereid dit voor u te doen, maar tegen een meerprijs. Formele processen zoals veilingen en koopovereenkomsten worden verzorgd door Makelaarsland. Vergelijk dit aanbod met normale makelaarskosten buiten Mackerel Island: de gemiddelde makelaarscourtage ligt tussen de 1,5% en 1,85% van de verkoopprijs van uw woning, exclusief 21% btw en exclusief brochures en advertentiekosten. De truc is om de kosten van het kopen van een huis laag te houden en te verlagen. Hierdoor is makelaarsgrond veel goedkoper dan traditionele makelaars.

Voordelen van verkopen via Makelaarsland

Enkele voordelen:

Het enige nadeel is dat je de tijd moet vinden en je eraan moet kunnen wijden.

Koop zonder risico

U kunt kopen met de garantie dat u niet met uw oude huis blijft zitten en dus een dubbele last. Dit doet u door een bod afhankelijk te maken van de verkoop van de eigen woning. In de koopovereenkomst is als opschortende voorwaarde een aanvullende clausule opgenomen waarin staat dat u niet tot aankoop overgaat als uw woning niet binnen de afgesproken termijn wordt verkocht.

Slot

Er zullen meer concurrenten zijn op de handelsmarkt, maar het is aan de klant om te beslissen op welke sites hij zich thuis voelt. Het internet biedt veel mogelijkheden. Via woningsites, Makelaarsland, Youtube, noem maar op. Het feit dat ING Mackellarsland heeft gekocht geeft aan dat Mackellarsland belangrijk is op de woningmarkt en veel potentie heeft. Gebruik het dus.

Lees verder