Wat is een regionale bank?

Regiobank is de nieuwe naam van SNS Regiobank en is daarmee een merk en onderdeel van de Volksbank (voorheen SNS Reaal). Daarom valt Regiobank in 2020 ook onder de bankvergunning van de Volksbank. De bank biedt veel aantrekkelijke bankproducten voor particulieren en bedrijven. Sparen, betalen, verzekeren en hypotheken is allemaal mogelijk. Vooral persoonlijk advies is voor veel mensen aantrekkelijk. De bank is gevestigd in Utrecht, Leerdam, Noordwijk, Wubrig enzovoort.

Wat kan Regiobank voor u doen?

Redding van de Volksbank

De Volksbank is een van de grootste financiële dienstverleners in ons land. Zowel zakelijk als particulier. Naar de voorloper van SNS Reaal moet 200 jaar geleden gezocht worden, toen het netwerk werd gevormd door regionale spaarbanken met de functie van gemeentelijke diensten. Andere bekende merken van de Volksbank zijn:
ASN Bank
, BLG Wonen en SNS Bank. Zo veel.

regionale bank

Regiobank is een bank met veel ervaring. De bank werkt samen met onafhankelijke adviseurs op dit gebied, die optreden als intermediair en adviseren:

De keuze voor onafhankelijke adviseurs is een beetje verrassend in dit internettijdperk, maar blijkt goed te zijn voor veel mensen die persoonlijk advies willen. De kracht van maatwerk en persoonlijk advies.

Regiobank heeft een bankvergunning

Omdat Regiobank een bankvergunning heeft, zijn uw geld en vermogen wettelijk beschermd. Uw spaargeld is verzekerd in het depositogarantiestelsel tot 100.000 euro per persoon. Zakelijke deposanten vallen ook onder de garantie. De zelfstandige bankvergunning betekent ook dat je met een rekening bij Regio Bank en SNS Bank twee keer gedekt bent door het depositogarantiestelsel en dus twee keer beschermd bent.

Particuliere bank Regio Bank

Regiobank is 24/7 bereikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Een private bank en sparen is mogelijk (vanaf 22.03.2020 alles):

Ook kunt u een persoonlijke lening of doorlopend krediet afsluiten en een verzekering of hypotheek afsluiten. U kunt ook beleggen door te kiezen voor een van de vele beleggingsfondsen.

Bedrijfsaccount

Ook voor de zakelijke markt liggen er veel kansen:

Slot

Regiobank is een nieuwe naam voor een bank die we al kenden. De bank probeert zo mensgericht mogelijk te werken. Online kan ook, maar persoonlijk advies is de kers op de taart. Zowel privé als zakelijk kunt u hier terecht. Betaal voor besparingen en meer. Hier kunt u flexibel en met een hoge rente sparen.

Lees verder