Waar koop je de goedkoopste luiers en babyproducten

Luiers en andere babyverzorgingsproducten zijn vaak duur. Vooral de juiste merken weten wat ze vragen. Niet iedereen heeft zoveel te besteden, en soms moet je een goedkoper merk kopen, of ben je op zoek naar een merk dat afgeprijsd of goedkoper is. Luiers, babyvoeding, vochtige doekjes, fopspenen en flesjes, alles goedkoper.

Goedkoop is niet altijd duur

Goedkoop is duurkoop wordt wel eens gezegd: dit betekent dat goedkope dingen minder lang meegaan, waardoor je vaker iets nieuws moet kopen. Dit geldt natuurlijk niet voor voedingsproducten: goedkopere producten mogen een andere smaak hebben, maar ze mogen nooit van slechte kwaliteit zijn. Producten als luiers en vochtige doekjes zijn ook verkrijgbaar in goedkopere merken. Ze zijn vaak minder praktisch, dunner of minder handig, en ze ruiken ook niet zo lekker als de echte merken. Ze zijn echter vaak net zo goed te gebruiken als merken.

Waarom kiezen veel mensen voor merken? Aangezien deze producten vaak lekker ruiken en geassocieerd worden met “baby”, denk maar aan de typische Zwitsal geur. Ook zweren veel mensen bij merken als Pampers, Huggies of Neutral. Daarnaast wordt vaak gedacht dat babyvoeding zoals Nutrilon of Friso veel beter is dan de goedkopere merken. Babymelk moet altijd voldoen aan minimale kwaliteitseisen. Bovendien mag er in geen geval reclame worden gemaakt voor melk voor kinderen tot zes maanden, om vrouwen niet te dwingen een bepaald merk te kopen.

Koop de goedkoopste luiers

Het kopen van de goedkoopste luiers komt neer op twee dingen: welk merk je koopt en waar je ze koopt. Luiers worden verkocht onder de volgende merken en namen:

Pampers en Huggies zijn de twee bekendste merken, maar vaak ook de duurste. Het voordeel is niet alleen hun merknaam, maar ook de comfortabele pasvorm, vooral de newborn versie. Sommigen vinden dat Pampers stinken. Het merk Kruidvat is veel goedkoper, maar vaak minder kindvriendelijk. De luier lijkt steviger. Goedkopere merken, waaronder Aldi en Lidl, lekken soms als ze niet op tijd worden gewijzigd. Als je op zoek bent naar dure merken, zoek dan altijd naar deals. Supermarkten en apotheken hebben af ​​en toe een goede aanbieding, bijvoorbeeld 3 pakken halen, 2 betalen. Soms hebben luiers een nog grotere korting. Koop luiers in bulk en maatje groter met vertrouwen.

Als je echt goedkope luiers wilt kopen, ga dan naar winkels als Lidl of Aldi. Ze verkopen hele goedkope luiermerken die vaak uitstekend zijn. Andere supermarkten verkopen ook goedkope merken. Kijk in de onderste schappen: goedkope merken zijn vaak verstopt. Duurdere merken zijn op het hoogtepunt van het oog en de grijper.

Babymelk / babyvoeding

Er mag geen reclame worden gemaakt voor babymelk als het gaat om melkpoeder voor baby’s jonger dan zes maanden. De overheid heeft deze regel in het leven geroepen om te voorkomen dat ouders worden overgehaald om een ​​bepaald merk te kopen. Kijk waar uw kind het beste op reageert. De meeste baby’s kunnen prima met gewone melkpoeder, maar soms is er een allergie of heeft een baby dikkere voeding nodig. Merk is belangrijk: koop een merk waar je vanaf het begin bij wilt blijven. Hiertussen schakelen kan problemen veroorzaken. Baby’s darmen zijn al gevoelig en merken verschillen soms van elkaar. Dit betekent niet dat een duur of goedkoop merk beter of slechter is. Aan babymelk worden strenge kwaliteitseisen gesteld, ongeacht het merk.

Goedkopere merken babymelk worden soms in dezelfde fabriek geproduceerd als de duurdere. Dit is volkomen normaal en gebeurt bij veel voedingsmiddelen. Potten met groenten en fruit voor de baby kunnen van elkaar verschillen. Het ene merk voegt bijvoorbeeld zout toe en een ander merk niet. Kijk dus goed naar de ingrediënten en laat je niet verleiden door de goedkopere prijs. Ook potjes voeding en babymelk hebben vaak goede deals en de goedkoopste merken vind je in supermarkten en huismerkapotheken. Bekijk hier ook de onderkant van het rek.

Babydoekjes, shampoo en meer

Natte babydoekjes zijn erg handig voor het afvegen van babybilletjes. Hier komt dikte om de hoek kijken: dikke doekjes zijn comfortabeler dan dunne doekjes. Pampers zijn zeer goede doekjes van een aangename dikte. Ze zijn wel vrij duur. Ook servetten koop je bij Lidl: ze zijn even dik. Andere merken hebben vaak lekker ruikende doekjes, maar die zijn dunner. Het is minder prettig werken met baby’s die veel ontlasting hebben.

Voor shampoos, babyoliën, badschuim, etc. goedkopere merken zijn net zo goed als de duurdere, maar ruiken vaak minder prettig. Met name Zwitsal staat bekend om zijn geur. Baby’s hebben vaak een gevoelige huid en hiervoor zijn hypoallergene producten verkrijgbaar. Het is geurvrij, dus ze ruiken vaak neutraal. Neutral is een bekend merk op dit gebied, maar Kruidvat is hier ook een goedkoper merk. Blijf op de hoogte van aanbiedingen in winkels, folders en websites. Het is mogelijk om groot in te kopen, maar zorg ervoor dat het product niet voortijdig wordt geopend. Eenmaal geopend is het product vaak beperkt houdbaar. Flessen en fopspenen zijn goedkoper als ze off-brand worden verkocht. Gratis proefproducten kunnen vaak via websites worden aangevraagd. De fopspenen van het merk Bibi staan ​​bekend om gratis fopspenen.€