Waar kan ik gratis live offertes vinden?

Bij beleggen heeft u realtime koersen nodig. Als u geen handelsprogramma zoals ABN-AMRO Tradebox of Alex Investment Package heeft, zijn gratis realtime koersen en technische analyse een geschenk. Gratis live quotes zijn te vinden op verschillende websites. Hier vindt u een overzicht van gratis realtime koersen, technische voorraadanalyses, aandelenkoersen van opties, informatie over aandelenbeleggingen, enz.

Investor.nl

Op Belegger.nl vindt u het laatste economische en beursnieuws. Daarnaast worden hier ook live AEX- en AMX-prijzen vermeld. U kunt zoeken naar financieel advies en beursadvies, evenals columns over de laatste gebeurtenissen in de wereld van vermogen en beleggen.

Daarnaast biedt het uitgebreide koersinformatie voor zowel Nederlandse aandelen als buitenlandse indices zoals de Dow Jones Index, CAC40 Index, Dax30 en Nikkei.

Beurs.nl

Praktische en volledige informatie over de financiële markten vindt u op Beurs.nl. Naast realtime prijzen worden ook omzet en hoge, lage en slotkoersen weergegeven. Elk aandeel bevat informatie over: prijs, technische analyse, advies, deskundig advies, nieuws, opties, fundamenten en profiel.

De site biedt een groot aantal (Europese) fondsen aan waarvoor prijsinformatie wordt verstrekt: AEX realtime, AMX realtime, AScX realtime, Amsterdam, Amsterdam New York, FTSE Londen, DAX Frankfurt, SMI Zürich, Dow Jones, Nasdaq, AMEX, FTSE , MIB Milaan, OMX Kopenhagen, IBEX 35 Madrid, OMX Helsinki, OMX Stockholm, CAC40, BEL20, S&P/TSX Toronto, obligaties en grondstoffen.

Beursgorilla.nl

Een overzicht van (streaming) realtime prijzen (met of zonder tijdsaanduiding) is ook te vinden op Beursgorilla.nl. Voor elk aandeel vindt u dividendinformatie, technische analyse, geschiedenis, opties, nieuwstips en rendementsgrafieken.

Het overzicht van NL fondsen in de VS is erg breed.

De site bevat ook het laatste economische nieuws en financieel-economische achtergrondartikelen.

De Financiële Telegraaf

Op de website van De Financiële Telegraaf staan ​​ook gratis realtime koersen. In mijn ervaring is deze site een beetje traag en niet erg duidelijk. Het optierapport (eerst callopties, dan putopties) wordt bijvoorbeeld in totaal weergegeven, niet op vervaldatum.

De site is echter zeer compleet en biedt voorraadupdates, aandelenkoersen van opties, profielen en winstberekeningen.

The Financial Times

Op het Financieele Dagblad, FD.nl vindt u een overzicht van fondsprijzen in Amsterdam (realtime), Brussel, Parijs, Lissabon, Frankfurt, Londen, NYSE en NASDAQ. Elk aandeel heeft zijn prijs, laatste transacties, orderboek, prijsgeschiedenis, prijzen van peergroups, top 5 opties en een algemeen overzicht van call- en putopties.

Financieel en economisch nieuws is van goede kwaliteit. Het is te vinden onder Investing Buttons en Economics and Politics.

IEX.nl

IEX.nl is een beleggerssite voor beleggers. Hier vindt u informatie over financiële markten in Nederland, Europa, Amerika en Azië. Zo worden realtime AEX-aandelenkoersen weergegeven met % spread, volume, laag en hoog, en slotkoers en tijd. Ook vindt u hier uitgebreide informatie over het aandeel, zoals de expiratiedatum van opties en de uitoefenprijs. Daarnaast bijvoorbeeld een overzicht van al het financiële nieuws van het aandeel.

RTLZ.nl

Op RTLZ.nl wordt de koersinformatie per fonds zeer overzichtelijk weergegeven. Voor elk aandeel vindt u een nieuwsbericht, profiel, kernindicatoren, tips, opties, obligaties en agenda. De aandelenkoersen van opties zijn handig uitgesplitst per maand, maar kunnen ook als geheel worden bekeken.

Conclusie financiële sites met realtime koersen

Bekijk de verschillende live quote-sites en kies vervolgens de beursinformatiesite die het beste bij u past om u te helpen beleggen.€