Voordeel Oranje spaarrekening ING Bank: sparen voor een doel

Wat zijn de voordelen van de nieuwe spaarrekening van de Oranje-spaarrekening van ING Bank in 2020? Wat is dan precies uw voordeel? De rente op sparen is afhankelijk van uw kredietwaardigheid, en nu kunt u eenvoudig sparen voor een doel. Sparen voor dit doel is aantrekkelijk en motiveert om te sparen. Oranje Spaarrekening combineert de meeste ING-bankspaarrekeningen tot één overzichtelijke rekening. U kunt een bestaande rekening bij deze bank eenvoudig omzetten en sparen voor een bepaald doel.

Spaarrekening ING in 2020

Wat is een Oranje spaarrekening?

De Oranje Spaarrekening is een spaarrekening waarop u eenvoudig geld kunt storten, opnemen of verplaatsen tussen doelen. Deze spaarrekening kwam in 2013 op de markt als een oranje rekening. De naam kan nauwelijks toeval zijn. Iedereen kan eenvoudig een account openen en beheren. Zowel via mijn ING als de ING app. Deze bank heeft al lang een systeem dat als je meer spaargeld hebt, de rente op je spaargeld hoger kan zijn, maar in 2020 zal door de maatregelen van de Europese Centrale Bank ECB de rente in 2020 relatief laag zijn. en het is onwaarschijnlijk dat bonussen aan hamsteraars worden gegeven. Als u een groot spaarsaldo heeft, moet u zelfs extra contant geld meenemen. Dan krijgt u geen rente, maar betaalt u rente aan de bank. Een negatieve rente dus. Voor tegoeden groter dan EUR 1 miljoen gelden de volgende negatieve rentetarieven:

Rente over sparen op de oranje spaarrekening per 3 juni 2020

Reservesaldo Rente op sparen
Tot 100.000 euro 0,01% van het totale saldo
Van 100.000 tot 1.000.000 euro 0,01% van het totale saldo
Meer dan 1.000.000 euro -0,05% in deze balansklasse

Tussen 100.000 en 1.000.000 euro is de rente op de Oranje-rekening in 2020 nihil. Uiteraard geldt het depositogarantiestelsel, maar bij deze bank kunt u veilig sparen. Vaak gaat het salaris naar de ING, en klanten kiezen er dus voor om bij deze bank te sparen, maar dat is niet nodig.

Oranje spaarrekening voordeel

Enkele voordelen van deze spaarrekening zijn:

De mogelijkheid om tien doelen te creëren is geheel nieuw voor ING Bank. Zo wil deze bank mensen motiveren om te sparen: een bepaald doel behalen is immers succes behalen en dat wil iedereen.

Het doel van accumulatie is sparen, doel sparen in ING Bank in 2020

Uit onderzoek blijkt dat als iemand een spaardoel heeft, de kans groot is dat hij doorgaat met sparen totdat dat doel is bereikt. Zeker nu de spaarrente lager is dan wat we gewend zijn, kan een spaardoel een mooie motivatie zijn om te sparen. Zo worden alle besparingsdoelen samengevat in één rapportage. Spaardoelen stel je eenvoudig online op door aan te geven waarvoor je wilt sparen. Geef je spaardoel een naam om het herkenbaar te maken. Denk aan het kopen van een auto of het boeken van een vakantie, een aanstaande bruiloft of een nieuwe keuken. Alles is mogelijk met dit account. U kunt ook een bestaand account converteren door op direct converteren te klikken. De bestaande spaarrekening wordt dan omgezet en afgesloten.

Unicef ​​account voor goed doel

Een Unicef ​​rekening is een rekening waarmee u niet alleen uw doelen scoort, maar ook de bank per rekening een klein bedrag overmaakt naar Unicef. Op deze manier worden meerdere doelen tegelijk gediend. De rente is ook iets hoger. U profiteert en Unicef ​​met u mee. Het Unicef-account wordt in 2020 niet meer nieuw verkocht, maar is onderdeel geworden van het Orange-account.€