VikingCard: functies en verschillende soorten

Viking (Prepaid) Mastercard is een handige manier om te betalen op 32 miljoen locaties wereldwijd waar reguliere Mastercards worden geaccepteerd. Er is zowel een prepaid-versie als een gewone Mastercard. Er zijn 3 soorten VikingCard namelijk Virtual VikingCard (voor online gebruik), Instant VikingCard, Personalised en Instant VikingCard die niet gepersonaliseerd is. Met behulp van de mobiele applicatie kunt u uw saldo controleren, uw kaart blokkeren of deblokkeren en contante transacties uitvoeren

VikingCard voordelen

Wil je geen transactiekosten, een kredietcheck en een link naar je bankrekening? Dan is Vikingcard de oplossing voor jou. Met deze kaart kan wereldwijd worden betaald, waar ook Mastercard wordt geaccepteerd.

Bovendien is deze kaart goed voor offline en online aankopen, en je kunt niet onder nul gaan. Daarnaast check je eenvoudig je saldo online en op je mobiele telefoon.

3 soorten VikingCards

Er zijn 3 varianten van deze Mastercard: Virtual VikingCard, Instant Personalized VikingCard en Instant VikingCard niet gepersonaliseerd.

Virtuele VikingCard

Deze kaart kan alleen worden gebruikt voor online aankopen waarbij Mastercard wordt geaccepteerd. Dit is een virtuele kaart, wat betekent dat je er geen plastic kaart voor krijgt, maar je kunt alles online en per e-mail regelen.

Kosten

Geldigheid

De kaart is 1 jaar geldig

kaartsaldo

Je kunt maximaal 1.000 euro op je kaart storten

Instant VikingCard gepersonaliseerd

Deze kaart ziet eruit als een Mastercard en wordt dus naar u verzonden als een gewone creditcard. Daarom is deze kaart speciaal voor jou gepersonaliseerd, met jouw naam erop. Het aanvragen van deze kaart kost € 14,90. De aanvraag zelf duurt ongeveer 10 dagen.

Begeleider van VikingCard

Met de VikingCard companion card kun je ook VikingCards geven aan kennissen, vrienden of familieleden, maar je houdt zelf je budget in de hand.

Instant VikingCard is niet gepersonaliseerd

Een klein verschil met een gepersonaliseerde kaart is dat deze niet op jouw naam staat en je deze in elke winkel kunt kopen. Je moet de kaart op de VikingCard website laden en dan kan je hem gebruiken.

Mobiele applicatie

U kunt uw saldo controleren, uw kaart blokkeren of deblokkeren en geldtransacties uitvoeren met de mobiele Viking Mobile-applicatie. Dus eenvoudig te bedienen via mobiele telefoon.€