Verhoog uw inkomen: verdien geld met reclame in uw auto

U kunt uw inkomen met adverteren op verschillende manieren verhogen. Een handige manier om extra geld te verdienen met adverteren is door een productnaam of bedrijfsnaam op een auto te zetten. Reclame wordt vaak op de achterruit van auto’s geplaatst. Autoreclame heeft nogal wat voordelen voor zowel het bedrijf of de adverteerder als het individu. Op deze manier kan de autobezitter een mooi bijverdienste verdienen dat eventueel kan worden gebruikt om de brandstofkosten af ​​te betalen. Deze vorm van adverteren bij een auto wordt ook wel “reclamerit” genoemd. Hoe kun je geld verdienen met reclame in je auto en wat zijn de voordelen?

Verdien geld met reclame in je auto

reclame rijden

Het zijn niet alleen grote bedrijven die adverteren door advertenties op hun vrachtwagens en bestelwagens te plaatsen. Ook kleinere bedrijven kiezen steeds vaker voor publiciteit. Dit gebeurt vaak met privéauto’s, zodat ze wat extra geld kunnen krijgen
extra geld verdienen
. Sommige bedrijven bieden u een mooie vergoeding om tekst op uw auto te plaatsen. Het mooie is dat u eigenlijk niets anders hoeft te doen dan autorijden. Deze vorm van marketing wordt ook wel ‘reclame’ genoemd.

auto reclame

Deze vorm van autoreclame is, net als veel andere productmarketingstrategieën, ontstaan ​​in de Verenigde Staten. In de jaren ’90 werd daar de ‘car wrap advertising’-methode ontwikkeld, waarbij particulieren in ruil voor een geldbedrag een advertentie op een auto konden laten plaatsen. De laatste jaren is deze methode ook succesvol in Nederland en België. U kunt advertenties, commercials of aankondigingen van evenementen op de achterruit van uw auto plaatsen en extra geld verdienen.

Waar staat de advertentie op uw auto?

achterruit

U kunt op verschillende plaatsen een advertentie op de auto plakken. De meest voor de hand liggende plek is de achterruit van uw auto. Hier heeft u de meeste ruimte om uw advertentie te plaatsen en is uw boodschap het meest zichtbaar voor degenen achter u. Perfect voor als je in de file staat, zoals het plakken van een bedrijfsnaam of productnaam op de achterkant van je auto, bijvoorbeeld naast de merknaam van je auto of net boven je kentekenplaat.

Wielen en autodeuren

Een andere manier is reclame op je autodeur. Deze ruimte wordt vaak gebruikt voor stickers van bedrijfsnamen, e-mailadressen en telefoonnummers. Dit geldt met name voor typische bedrijfsvoertuigen. U kunt ook adverteren op de wieldoppen van uw auto. De reclamestickers worden vervolgens aangebracht zodat u de productnaam kunt blijven lezen terwijl de auto voorbij rijdt.

Promotionele auto: voordelen

Adverteren op een mobiel apparaat

Het grote voordeel van dit soort publiciteit is dat het ook mobiel kan. Waar je ook gaat met de auto, een adverteerder kan genieten van publiciteit. In tegenstelling tot bijvoorbeeld statische reclame op billboards, kan autoreclame op verschillende plekken publiciteit genereren omdat de auto altijd in beweging kan zijn. Dit type reclame is zeer flexibel: het kan niet alleen worden gezien door andere automobilisten, bijvoorbeeld in het verkeer, maar ook door voetgangers.

Brandstofkosten terugverdienen

Tegelijkertijd blijft de autobezitter met mooi zakgeld zitten. Het geld dat u kunt verdienen door een advertentie op uw auto te plaatsen, kan zeer uiteenlopend zijn. Prijzen variëren vaak van enkele tientallen euro’s tot in sommige gevallen zelfs honderden euro’s per maand. Als het bedrag mooi stijgt, kun je het gebruiken om de onderhoudskosten van de auto of misschien brandstofkosten af ​​te betalen.

Snelle woordherkenning

Als u uw bedrijfs- of bedrijfsnaam zo snel mogelijk en op korte termijn herkend wilt krijgen, is autoreclame een goede oplossing. Laat een paar auto’s adverteren voor uw bedrijf, laat ze een paar weken rijden en uw bedrijf zal onmiddellijk zijn naamsbekendheid vergroten. Zeker op lokaal niveau is dit een uiterst effectieve manier om jezelf in de spotlights te zetten.

Ideaal voor tijdelijke promoties

Heeft uw winkel of bedrijf een tijdelijke actie, dan zorgt u met autoreclame voor vlotte en snelle publiciteit. Terwijl de actie loopt, adverteert u bijvoorbeeld prominent met auto’s of bestelwagens. Hierdoor kunt u binnen enkele weken of maanden heel wat extra klanten naar uw winkel lokken.

Aanbieders van advertenties op uw auto

In zowel Nederland als België vind je veel bedrijven die dit type aanbieden
reclame
het aanbod. Als u zich wilt inschrijven, kunt u op verschillende websites terecht voor informatie en mogelijkheden.

In
België
Voor informatie over autoreclame kunt u contact opnemen met:

http://www.drukzone.be/ Reclame-belettering/festival Reclame/ Reclame-belettering-op-auto

Voor reclame op uw auto
Nederland
Er zijn verschillende goede verdienmogelijkheden zoals: