Vergelijk vliegtickets: Momondo

Met reiswebsite Momondo is het gemakkelijk om vliegtickets te vergelijken, goedkoop te reizen en geld te besparen. Duizenden luchtvaartmaatschappijen en reissites worden bekeken en vergeleken. Aankomst- en vertrekplaats of luchthaven moeten worden ingevuld. U kunt zelf aangeven of u een huurauto wilt en waar u wilt verblijven. Boek je ook een hotel via Momondo, dan heb je een 24-uurs prijsgarantie op de hotelprijs. Er zijn verschillende websites op internet waar je de prijzen van vliegtickets kunt vergelijken. Met Momondo heb je het grote voordeel dat je gemakkelijk prijzen kunt vergelijken zonder verborgen kosten. Via het computerscherm kun je alvast een beetje van de vakantie opsnuiven. Het is een goed geïnformeerde manier om goedkope vluchten over de hele wereld te boeken. Denk aan Lissabon, Barcelona, ​​​​Brussel, USA, Manilla, Dubai, Singapore, Portugal, Maleisië, maar er zijn veel mogelijke bestemmingen. Welke vlucht is het goedkoopst?

Prijswinnaar Momondo geeft de beste weddenschappen door

Als u een vlucht wilt boeken, of het nu voor uw vakantie of zaken is, dan kunt u niet meer om goedkope vluchtvergelijkingssites heen. Websites en apps lopen voorop. Hierdoor kun je niet meer om Momondo heen. Deze prijswinnaar staat bij velen hoog aangeschreven. Het wint vaak prijzen als beste vluchtvergelijkingssite en wordt ook aanbevolen door CNN, de New York Times en The Daily Telegraph. Waarom eigenlijk?

Zoeken op de reissite Momondo is onafhankelijk en wereldwijd toepasbaar

Momondo is een slimme zoekmachine die op basis van jouw voorkeuren de optimale vlucht zoekt. Veel opties worden vergeleken en je krijgt onafhankelijk advies voor vluchten over de hele wereld. Veel nuttige informatie wordt zo snel op het scherm weergegeven:

Kortom, je krijgt niet alleen veel informatie over vluchten en vliegtickets, maar je krijgt ook een veel beter beeld van waar je heen gaat en wat je in de omgeving kunt vinden. Wilt u meer informatie dan alleen de prijs, klik dan en laat u een beetje betoveren door de vele mogelijkheden. Als de reisdata, vertrek- en aankomstluchthavens, aantal passagiers, passagiersnamen en e-mailadres correct zijn, kunt u de boeking afronden. Momondo geeft je de mogelijkheid om de goedkoopste en beste vlucht te boeken, en je kunt hier een hotel boeken of een auto huren. Er is ook de mogelijkheid om gewoon de vlucht te boeken en de rest ergens anders te regelen.

Boek vluchten, maar vergelijk eerst

Met Momondo krijg je een overzicht van de meest interessante vluchten, met vermelding van de vertrek- en aankomstdatum, het bedrijf waarmee je vliegt, of er tussenstops zijn, je vluchtinformatie, hoe lang de vlucht duurt. Eigenlijk alle informatie die je nodig hebt. Momondo verwijst je door naar een andere website om je vlucht te boeken. Dit kan bijvoorbeeld Skypicker zijn, die garandeert dat als u uw aansluitende vlucht mist door annulering, vertraging of overstap, u een gratis stoel wordt aangeboden op de eerstvolgende beschikbare vlucht. Daarna is een volledige terugbetaling van de reservering ook mogelijk.

Vluchtkosten zijn transparant, hotelprijsgarantie

Vergelijkingswebsite Momondo wil zoveel mogelijk kostentransparantie bieden. Er is immers niets vervelender dan het feit dat de prijs door meerkosten veel hoger uit zal komen dan verwacht. Het hotel heeft ook een prijsgarantie. Stel dat u nu een hotel boekt en binnen 24 uur een goedkopere deal vindt, dan wordt het prijsverschil op basis van deze prijsgarantie terugbetaald.

Kortom, hoe vind je de beste vlucht?

De beste vlucht vind je door gebruik te maken van een goede vergelijkingssite. Momondo wil je daar graag bij helpen.

Lees verder