Verdien online geld door te bedelen

Internet biedt de mogelijkheid om snel veel geld te verdienen. Er zijn talloze manieren om dit te doen, sommige winstgevender dan andere, en sommige vergen wat meer inspanning dan andere. Maar nu is het duidelijk dat je geld kunt verdienen met internet. Hier ligt de focus op misschien wel de gemakkelijkste en minst arbeidsintensieve manier om geld te verdienen: online bedelen.

Zoals al beschreven, zijn er veel manieren om online geld te verdienen, zoals:

bedelen

Deze manier van geld verdienen via internet wordt nu steeds populairder. Sommige mensen plaatsen een advertentie op veilingsites, enz. en vraagt ​​gewoon om geld, goederen of een goedkope lening. Het zijn meestal droevige verhalen over alleenstaande moeders zonder geld, mensen die zijn ontslagen, mensen van wie de wereld instort, mensen met schulden, etc. Maar in sommige gevallen is het een ludieke actie van mensen die niet echt een tekort hebben, maar gewoon wat extra geld willen. . voor een specifieke aankoop of evenement. Een voorbeeld hiervan is te vinden op Help mij en mijn liefje hebben een mooie bruiloft, waar een jongen geld vraagt ​​voor zijn
bruiloft
veroorloven. Het is geen triest verhaal, geeft de jongen toe, maar hij heeft toch wat extra geld nodig omdat de bruiloft duur is.

Werkt het?

De meeste mensen denken dat het dwaas is om iets aan zo’n zaak te geven. Maar sommigen zien er blijkbaar de humor van in of geven iemand wat extra geld. Dus een deel van het geld wordt op de rekening van de bedelaar gestort. Zo vroeg “iSuzy” in 2006 om een ​​hele Mac mini op haar weblog (die inmiddels offline is gehaald). Het lijkt dus te werken. In de meeste gevallen is dit echter niet het geval en doet bedelen niet veel, blijkt uit een artikel in de Volkskrant van 6 december 2007. Dit artikel presenteert enkele “ellendige” bedelaars die praktisch niets kregen.

Strafbaar?

In sommige steden is bedelen niet meer toegestaan, vooral omdat bedelaars voorbijgangers lastigvallen. Dit geldt niet voor bedelen via internet, want iemand kan gewoon weg klikken van de site en zeker niet bezoeken als hij geen interesse heeft. Sinds 2000 is bedelarij in Nederland echter niet meer strafbaar. Toen werd het artikel over landloperij en bedelarij uit het Wetboek van Strafrecht geschrapt. Daarom lijkt het erop dat niets deze manier van geld verdienen op internet meer in de weg staat.€