Verdien geld met YouTube!

Geld verdienen met YouTube-video’s is een goede manier om online geld te verdienen. Nog niet zo lang geleden werd AdSense, een advertentiebedrijf van Google, geïntegreerd in YouTube. Hier is hoe ermee om te gaan.

Hoe u geld kunt verdienen met YouTube

Laten we eerst eens kijken hoe het werkt: wanneer mensen de video van een YouTube-partner bekijken, verschijnt onderaan een klein pop-upvenster met een advertentie (tekst of afbeelding). Als iemand hierop klikt, krijgt de eigenaar van de video betaald. Hoe meer views hij krijgt, hoe meer klikken, hoe meer geld. Het verschilt van advertentie tot advertentie hoeveel geld je per klik verdient. De meeste bedragen liggen tussen de 5 cent en 1 euro per klik. Stel dat u 1000 weergaven per dag heeft en dan 100 klikken voor 25 cent. Dan heb je al 25 euro per dag (750 euro per maand). Het hangt natuurlijk van veel factoren af.

Hoe kan ik partner worden?

Om advertenties op uw YouTube-video’s weer te geven, moet u eerst een partner worden. Het is momenteel beschikbaar in de volgende landen: VS, Canada, Ierland, Groot-Brittannië en enkele andere landen. Ook is bekend dat Nederlanders partners zijn geworden door simpelweg hun land in de instellingen te veranderen in een land waar het is toegestaan.

Daarna moet je de YouTube-selectie doorlopen, waarbij je aan de volgende voorwaarden moet voldoen:

Krijg bezoekers en laat uitbetalen!

Hoe meer bezoekers je krijgt, hoe meer geld je verdient. Dit doe je door goede video’s te maken. Hier zijn enkele gouden tips: