Verdien geld met het schoonmaken van je huis

Het is al langer bekend dat het schoonmaken van het huis meer transparantie en dus minder stress met zich meebrengt. Niet iedereen weet echter dat het schoonmaken van een huis ook geld kan opleveren. Hier zijn enkele tips over hoe het schoonmaken van je huis een leuke extra kan zijn.

dingen verkopen

Veel dingen waar je vanaf wilt, zijn nog steeds waardevol voor andere mensen. Van grote items tot kleine items, meestal heeft alles nog waarde. Er zijn verschillende manieren om dit materiaal te verkopen, afhankelijk van de soort.

marktplaats

Spullen verkopen op Marktplaats is tegenwoordig een rage. Audioapparatuur, elektronische apparatuur en grotere artikelen zoals banken of kledingkasten verkopen bijzonder snel. Ook fietsen doen het goed op Marktplats. Om de kans op verkoop te vergroten is het belangrijk om een ​​duidelijke omschrijving van het product te plaatsen met duidelijke foto’s. Bovendien is de kans groter dat kopers bij u kopen als u een telefoonnummer en e-mailadres in uw vermelding opneemt. Het wekt vertrouwen.

Garage verkoop

Een goede manier om dingen te verkopen is via een rommelmarkt. Op internet zijn veel adressen van rommelmarkten door heel Nederland te vinden. Stagel is noodzakelijk voor marktplaats. Om te beoordelen of dit podium een ​​goed rendement kan opleveren, is het belangrijk om de kosten van het podium te vergelijken met de maat van de klem die je kunt huren. Hoe groter de locatie, hoe meer spullen je mee kunt nemen en hoe groter de kans dat je iets verdient. Artikelen waar veel vraag naar is op de rommelmarkt zijn elektrische apparaten, mobiele telefoons en andere kleine elektronische apparaten, kleding (vooral kinderkleding) en schoenen. Wees bereid om af te dingen op de rommelmarkt. Bied hoog en verlaag de prijs tot waar u zich prettig bij voelt. Wees niet bang om te weinig te vragen. Het doel is immers om je huis op te ruimen en iemand anders blij te maken met je spullen.

kofferbak verkoop

Kofferbakverkoop is een bekend fenomeen in het Verenigd Koninkrijk en steeds populairder in Nederland. Het concept is simpel: je betaalt een bedrag om je auto te parkeren, en dan kun je zoveel spullen verkopen als er in je auto past. Hoe groter uw auto, hoe groter uw opstaplek. Houd rekening met extra kosten voor een aanhanger of grotere auto. Het voordeel is dat je relatief veel spullen kunt verkopen voor relatief lage kosten. De keerzijde is dat het succes van de kofferbakverkoop afhangt van het weer. Het is ook belangrijk om vroeg te komen, aangezien er meestal weinig plaatsen zijn en het principe is: wie het eerst komt, het eerst maalt. Een bekende en populaire kofferbakverkoop is de Hoek van Holland, die het hele jaar door elke laatste zondag van de maand plaatsvindt.

bol.com

Om boeken te verkopen is het de moeite waard om een ​​verkoopaccount aan te maken op Bol.com. Het voordeel is dat Bol.com de financiële administratie voor je regelt. Je plaatst je bestelling via Bol.com en je zorgt zelf voor de verzending van het boek. Bol.com int de betaling van de koper en houdt een percentage van de kosten van de dienst in, waarna zij het resterende bedrag aan jou overmaken. Vooral (recente) studieboeken en zelfhulpboeken worden via Bol.com verkocht.

snuffeldag

Ook het organiseren van een sneeuwdag bij u thuis kan verrassende resultaten opleveren. Laat zoveel mogelijk mensen in je buurt weten, bijvoorbeeld via Facebook, dat je je huis aan het opruimen bent en een snuffeldag organiseert om spullen te verkopen. Maak er iets gezelligs van met drankjes en lekkere hapjes en verras jezelf met het positieve resultaat.

Ruilen van goederen

Naast verkopen is er ook de mogelijkheid om goederen te ruilen. Hier zijn verschillende sites voor, zoals exchange.nl. Je kunt dingen op het spel zetten en een mooi tegenbod vragen, maar je kunt ook proberen te ruilen voor iets dat je zelf graag zou willen hebben. Als je bijvoorbeeld een stapel Suskes en Wiskes hebt en nog een lamp boven je eettafel wilt, kun je proberen een dergelijke deal te sluiten via de website van de uitwisseling. Voor sommige mensen is ruilen een echte hobby. Ze beginnen met iets kleins en werken zich vervolgens op tot steeds waardevollere items door constant te ruilen.

Schenking van eigendom

Iets gratis weggeven kan ook heel voordelig zijn. Mensen zijn je dankbaar en geven je eerder iets terug. Wellicht hebben zij andere spullen die u zelf kunt gebruiken of verkopen, bijvoorbeeld op de Marktplaats of rommelmarkt.€