Verdien geld met daghandel!

Het doel is om u EEN methode te leren om dagelijkse resultaten te genereren in de handel in futures. Dit kan worden bereikt met behulp van een aantal zeer geavanceerde basistechnieken.

Psychologie

Een van de belangrijkste aspecten van handelen is discipline. Veel handelaren die de dag met een mooie winst beginnen, geven dit meestal in de loop van de dag door. Wat u in de eerste paar weken moet doen, is stoppen met handelen wanneer uw dagelijkse doel is bereikt. Deze target is bijvoorbeeld 2 punten in de AEX, 20 punten in de DAX of 25 punten in de Mini Nasdaq. Laat u ook niet beïnvloeden door verliezen uit het verleden. Het belangrijkste doel is om je te disciplineren en dit kan alleen worden bereikt als je jezelf onder controle hebt. Als u het zich kunt veroorloven om te stoppen met handelen wanneer u uw dagelijkse doel bereikt, is dat een persoonlijke overwinning voor u en geeft u controle over uw handel. U kunt de rest van uw tijd besteden aan het trainen en leren van handelstechnieken.

Als je deze discipline in twee weken onder de knie hebt en je dagelijkse resultaten hebt behaald, is het tijd om een ​​stap verder te gaan. De volgende stap is wachten op die momenten die duidelijk de richting van de prijs aangeven. Een van de belangrijkste psychologische factoren bij handelen is geduld, wachten op het juiste moment.

Kaartopstelling (bijvoorbeeld met TradeStation of Binck)

De voortschrijdend gemiddelde indicator in TradeStation verandert van kleur wanneer de trend verandert. Blauw voor een uptrend en rood voor een downtrend. We gaan ervan uit dat je met TradeStation werkt. De vertaling is voor Bink niet moeilijk te raden!

Contract inkoopvoorwaarden

Het komt vaak voor dat LARRY WILLIAMS %R een dubbele of zelfs driedubbele bodem vormt. Gebruik kandelaars om te bepalen wanneer te kopen:

De genoemde kandelaarpatronen worden meestal hieronder gevormd en moeten worden gebruikt in combinatie met een opwaartse trend en een LARRY WILLIAMS %R lager dan 10 of de balk was eerder lager dan 10.

Risicobeperking

Als de positie wordt ingenomen en zich positief ontwikkelt, stel dan de stop in op 1 risicopunt. Als de positie positief is, past u de stop aan het beginpunt aan.

Winstbescherming

Bescherm uw winst met trendlijnen. Als de prijs onder de trendlijn sluit, sluit dan onmiddellijk uw positie en wacht op de volgende kans.

Belangrijk!

Plaats uw bestellingen altijd in de markt, dus geen limiet. U kunt limietorders plaatsen als u wilt dat een bepaalde prijs winst maakt. Voorbeeld: u heeft AEX gekocht op 500 en u stelt een verkooplimiet van 502 in de markt, dit levert u een winst op van 2 punten.

Voorwaarden van het verkoopcontract

Het is gebruikelijk dat LARRY WILLIAMS %R een dubbele of zelfs driedubbele top vormt. Gebruik kandelaars om te bepalen wanneer te verkopen:

De genoemde kandelaarpatronen worden meestal op een hoog niveau gevormd en moeten worden gebruikt in combinatie met een neerwaartse trend en een LARRY WILLIAMS %R boven 90 of de balk was eerder boven 90.

Risicobeperking

Als de positie is ingenomen en “positief” wordt, stelt u de stop in op 1 pips risico. Als de positie nog steeds “positief” is, past u de stop aan het beginpunt aan.

Winstbescherming

Bescherm uw winst met trendlijnen. Als de prijs boven de trendlijn sluit, sluit dan onmiddellijk uw positie en wacht op de volgende kans.

Belangrijk!

Geef uw orders altijd door aan de markt, dus geen limieten. U kunt limietorders plaatsen als u wilt dat een bepaalde prijs winst maakt. Voorbeeld: u heeft AEX verkocht op 500 en heeft een kooplimiet in de markt ingesteld op 498, dit geeft een winst van 2 punten.

Extra koop- en verkoopmomenten

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om te kopen en verkopen, ongeacht de richting van de trend. We hebben het hier over dubbele bodems en topjes. Het spotten van deze tops en bottoms vergt training, maar als ze zich voordoen, kun je het volgende doen:

Kopen

Als u een dubbele bodem vindt en de %R LARRY WILLIAMS-indicator bevindt zich in een koopzone en er vormt zich een HAMMER- of GLIMLACHPATROON, koop dan de markt en gebruik een 2-punts stop. U kunt uw winst beschermen zoals hierboven vermeld. Gebruik dezelfde haag als hierboven uitgelegd, dus pas uw stops naar boven aan.

Te koop

Als u een dubbele bovenkant ziet en de %R LARRY WILLIAMS-indicator bevindt zich in een verkoopzone en er is een REVERSE HAMMER of REVERSE SMILE PATTERN gevormd, verkoop de markt en gebruik een 2-punts stop. U kunt uw winst beschermen zoals hierboven vermeld. Gebruik dezelfde hedge als hierboven uitgelegd, dus pas je stops naar beneden aan.

Een laatste opmerking:

Ik weet zeker dat er twee doelen zijn voor het gebruik van deze technieken. Ten eerste is uw risico in één transactie minimaal en ten tweede kunt u op deze manier gemakkelijk de dag met winst afsluiten.

Veel succes met je handel!