Verdien 100 euro extra per maand

Bijverdienen, wie wil dat nou niet? Met € 100 extra per maand kun je net iets meer doen. U kunt eindelijk geld besparen en het net iets breder maken, zodat u meer geld kunt uitgeven. 100 euro klinkt als veel, maar het kan toch best lastig zijn om het per maand te verdienen. Hoe ga je ermee om? Hoe zorg je ervoor dat je extra geld overhoudt om te leven en te leven?

Extra geld verdienen

Extra geld verdienen klinkt vaak heel eenvoudig, maar in de praktijk kan het frustrerend zijn. Als je maar honderd euro per maand extra wilt verdienen, blijkt dat best lastig te realiseren. Het is belangrijk om te onthouden dat je iets moet doen om extra geld te verdienen. Rijk worden tijdens het slapen is helaas niet voor iedereen weggelegd en het klinkt veel makkelijker dan het is. Als je echter bereid bent om je in te spannen, is het mogelijk om elke maand extra geld te verdienen als je je best doet, zelfs honderd euro per maand.

Meer uren werken

Als je geen fulltime baan hebt, kun je overwegen meer uren te gaan werken of ’s avonds of in het weekend bij te werken. Denk aan eenvoudig schoonmaakwerk of administratief werk. Met een goede bijbaan zou je zelfs meer dan 100 euro per maand kunnen verdienen.

Verdien geld online

Er zijn veel manieren om online extra geld te verdienen. Blog, verkoop zelfgemaakte dingen of stream op Twitch terwijl je speelt. Met al deze opties mag verwacht worden dat het geld niet direct zal stromen. Dus om echt een mooi maandinkomen te krijgen, heb je tijd en energie nodig, maar als je het goed doet, kun je zelfs meer dan 100 euro per maand verdienen. Sommige mensen verdienen 500 euro of meer online. Vergeet dit soort inkomsten niet ook aan de Belastingdienst te melden.

Geen geld verdienen, maar sparen

In plaats van extra geld te verdienen, kun je ook kijken of je kunt besparen. Dan heb je aan het eind van de maand veel geld over. U kunt op verschillende manieren geld besparen. Kijk kritisch naar je uitgaven. Zijn er abonnementen die je kunt opzeggen? Zou je misschien kunnen stoppen met roken? Kunt u een andere verzekering of energieleverancier kiezen? Is het mogelijk om een ​​goedkopere auto te kiezen? Koop je misschien te veel onnodige dingen in de supermarkt of te veel dingen die je later weggooit? Als je het goed doet, kun je gemakkelijk 100 euro per maand sparen en aan het eind van de maand nog wat geld overhouden.

Gaat goed om met extra geld

100 euro per maand extra verdienen is slim om ermee te doen. Geef het niet meteen uit aan allerlei onzin, want dan heb je niet eens door dat je meer geld per maand hebt. Zet het bijvoorbeeld op een spaarrekening. Elke maand 100 euro is 1.200 euro per jaar, die u apart kunt sparen en waarover u extra rente kunt ontvangen. Sparen zorgt er ook voor dat u zich meer bewust bent van uw extra inkomen.

Lees verder