Vakantie banen, vakantie banen

Natuurlijk is het heerlijk om in de zomervakantie vrij te zijn en op vakantie te gaan, maar je kunt de zomermaanden ook gebruiken om wat bij te verdienen. Wat zijn leuke zomerjobs om te doen tijdens de zomervakantie?

Postbode

Als u graag buiten bent, is het misschien een goed idee om tijdens de feestdagen als postbode te werken. Je wordt bruin, je beweegt, je krijgt een goede conditie en je bent graag buiten.. Het is gewoon fysiek zwaar werk dat veel van je vraagt. Het nadeel is dat je een schijntje krijgt terwijl je er veel tijd aan besteedt.

Productie werken

Monteer de slangen volgens de bouwtekening, leg de koekjes op de transportband of doe de schroeven in de zak. Op het gebied van productiewerk is er altijd wel iets te vinden. Als je ouder bent dan 16, mag je meestal in ploegendienst werken. Het kost extra.

Schoonmaakwerkzaamheden

Schoonmaakwerkzaamheden doe je in een verpleeghuis, verpleeghuis of restaurant. Maar je kunt ook in de Thuiszorg werken en de huizen van anderen schoonmaken. Het kost zo’n tien euro per uur, wat een flinke winst is. Als je van afwisseling houdt, kun je je ook inschrijven bij een uitzendbureau. Vaak wordt een “dagbaan” aangeboden: jij en een stel meiden gaan die dag ergens schoonmaken en ze bellen je vlak ervoor.

krantenwijk

Je kunt aardig wat geld verdienen als je een krantenroute hebt. Snel verdienen ligt tussen de 100 en 150 euro per maand, terwijl je maar één uur per dag hebt. Het nadeel is dat je vroeg op moet staan, maar waarschijnlijk na de papieren route weer kunt gaan slapen om de verloren uren in te halen. Vaste krantenbezorgers gaan wel eens op vakantie en in de zomermaanden kun je het van hen overnemen. Je hebt een leuke tijd en je bent in een uur klaar.

Schrijf je in bij een uitzendbureau

Uitzendbureaus schieten als paddenstoelen uit de grond. Misschien zit er wel een bij jou in de buurt. Als je er persoonlijk langs gaat om in te checken, kun je ook je voorkeuren aangeven, zoals schoonmaakklussen, productieklussen, catering, etc. Ze gaan je zoeken en de kans is groot dat ze iets vinden.

cateraars

Vooral in de zomer heeft de horeca vaak behoefte aan extra afwasmiddelen of obers. Het moet aangepakt en aan gewerkt worden, maar vaak werk je als team en dat kan heel leuk zijn. Bovendien betaalt het goed en krijg je soms een fooi.

camping baan

Kamperen heeft verschillende functies. Wat dacht je van badmeester of badmeester (of badmeester), beheerder of activiteitenmanager? Als je goed bent in talen, kun je je ook inschrijven op
Vacansoleil
. Je kunt aangeven welke talen je spreekt. Wie weet beland je op een buitenlandse camping waar je eindelijk je kennis van het Duits, Frans of Engels kunt gebruiken.

au pair

Kan je goed met kinderen overweg en spreek je goed Engels, Duits of Frans? Dan is het misschien een goed idee om je aan te melden als au pair. Dit kan op verschillende sites. De meeste sites rekenen een vergoeding voor bemiddeling tussen de au pair en het gastgezin.

Een au pair zorgt voor de kinderen en doet licht huishoudelijk werk. Officieel mag een au pair niet meer dan 30 uur per week werken, maar in de praktijk is dit vaak een fulltime 40-urige week plus opvangavonden. Het is een geweldige kans om een ​​vreemde taal te leren en een heel andere cultuur te leren kennen. Als au pair ontvang je kost en inwoning en een bepaald bedrag aan zakgeld, afhankelijk van het land waarin je woont. De kosten van de reis moet u vaak zelf betalen.€