Turbo-investeren, uw aandelen beschermen en winst maken

Wat is turbo en hoe kan ik het beste investeren in turbo of turbo xl? Hoe te investeren in een turbo en 24 uur per dag te profiteren van turbohefboomwerking? Turbo online beleggen is eenvoudig bij Binck of Lynx. In een turbulente aandelenmarkt zijn turbo’s geweldig om je aandelenportefeuille te beschermen tegen een crash en veel geld te verdienen met bijvoorbeeld schaarse aandelen. Zo gebruik je deze turbo’s om direct winst te maken en te profiteren van turbo-hefboomwerking. Beperk uw risico bij beleggen..

Turbo-investeringshefboomwerking

Veel Gestelde Vragen

Moet ik ook aandelen kopen als ik een turbo koop?Aandelen en turbo’s zijn twee verschillende beleggingen. Als u turbo koopt, hoeft u geen aandelen te kopen, maar door de combinatie van aandelen en turbo kunt u uw aandelenportefeuille beschermen wanneer de koersen op de aandelenmarkt dalen.Hoe kan ik veel geld verdienen met turbo?Wil je veel geld verdienen met een turbo, dan kun je gaan voor een turbo met een grote hefboom. Met hefboomwerking kunt u vele malen verdienen door in aandelen te beleggen. Maar wees voorzichtig, je hoeft geen grote risico’s te nemen met turbo. Als u minder risico wilt nemen, kiest u voor een lagere hefboomwerking.Is het echt mogelijk om geld te verdienen als de aandelenkoersen dalen?Ja, je kunt ook geld verdienen aan dalende aandelenkoersen als je de juiste turbo hebt. Een turbo short stijgt in waarde wanneer de beurs in waarde daalt. De kunst is om op het juiste moment korte of lange turbo’s te kiezen.

Winst door te investeren in goederen, dubbele winst met turbo

Edelmetalen zoals goud en zilver trekken veel aandacht. Dit zijn grondstoffen waarvan de prijzen sterk zijn gestegen en naar verwachting zullen blijven stijgen als gevolg van markttekorten en een toenemende vraag naar deze grondstoffen. Maar wie in grondstoffen wil investeren, heeft meer opties. Denk aan investeringen in water, graan, olie en gas. Zoals altijd bij beleggingen kunt u uw beleggingen het beste spreiden. Een goede en gemakkelijke manier om direct te profiteren van stijgende grondstofprijzen is turbo. Maar u kunt deze turbo’s ook gebruiken om uw gehele aandelenportefeuille te beschermen tegen koersdalingen.

Bescherm uw winst op de aandelenmarkt met turbo

Als belegger moet u voortdurend nadenken over hoe u uw papierinkomsten kunt beschermen tegen grote beursdalingen. Op een dag zal de aandelenmarkt op en neer gaan, wat regelmatig gebeurt. Winsten uit uw aandelenbezit kunnen geheel of gedeeltelijk verloren gaan. Als u valt, kunt u zelfs aanzienlijke schade aanrichten. Als u de juiste stappen neemt, kunt u met deze exit-strategie anticiperen op een prijsdaling en uw winst gedeeltelijk beschermen. Ik verkoop een turbo.

Wat is een turbo?

Een turbo is net als een optie een beleggingsinstrument, een derivaat. Een derivaat dat vergelijkbaar is met, maar verschilt van opties en warrants. U kunt kiezen uit alle soorten onderliggende activa: aandelen, valuta, grondstoffen, indices of obligaties. Er zijn zoveel manieren om geld te verdienen met wisselkoersveranderingen. Zowel wanneer de prijzen stijgen als wanneer ze dalen. Gezien de stijgende prijs investeert u in de turbo long en anders in de turbo short. Turbo wordt vrij verhandeld op Euronext en biedt veel opties. Turbo is ontwikkeld door ABN AMRO en wordt aangeboden door verschillende banken, waaronder Binck (Saxo Bank), BNP Paribas en Lynx.

Turbo beleggen in de AEX index, short of long

Als je denkt dat de AEX gaat stijgen, koop dan AEX turbo spirit. Anders turbo kort. Als je visie klopt, verdien je veel. Anders verlies je, maar door de stop-loss zal er bijna altijd restwaarde zijn. Over de mogelijke grote winst en stop-loss nu meer.

Enorme winsten en enorme rendementen van turbo-hefboomwerking zijn mogelijk vanwege het financieringsniveau

Het is belangrijk om uw visie goed te krijgen. Dat de prijs van goederen echt omhoog gaat of dat de aandelenmarkt echt omhoog gaat. Als deze visie klopt, zal de waarde van de turbo aanzienlijk toenemen door de ingebouwde hefboomwerking. Leverage ontstaat doordat een deel van de turboprijs door de bank wordt gefinancierd, het financieringsniveau. De gemiddelde hefboomwerking is ongeveer tien. Dit betekent dat als de koers van het aandeel met 1% verandert, omhoog of omlaag, de betreffende turbo met maar liefst 10% verandert. En inderdaad, het kan ook afnemen. Maar niet onbeperkt omdat er een ingebouwde stop-loss is.

Stop-loss met turbo

Bij turbo long kunt u handelen zolang de basiswaarde boven de stop loss waarde blijft, bij turbo short zolang de turbo prijs onder de stop loss waarde blijft. Als u de stijging meerekent en de onderliggende waarde sterk daalt, kan dit gevolgen hebben voor de ingebouwde stop-loss-waarde. In dat geval wordt de investering uit de markt genomen en verrekend met de restwaarde. Bij een crash is de restwaarde soms nul.

Maar nogmaals, bescherm uw winst

U kunt zelfstandig handelen met turbo, maar ook met turbo om uw aandelenpakket te beschermen. Als u een forse daling van de aandelenmarkt verwacht, kunt u het aandeel beschermen met een turboshort. In dat geval zal de winst uit de turbo het verlies van het voorraadpakket kunnen compenseren. Ook in dit geval kan het inkomen flink oplopen. Met een hefboom van 10 is het zelfs vertienvoudigd.

Turbo XL

Turbo XL is een aparte categorie. Bij dit beleggingsproduct is de dekkingsgraad gelijk aan de stop-loss, dus geen restwaarde. Turbo xl betekent meer risico voor de bank of broker (bijv. Binck). Daarom kan het verschil toenemen bij het naderen van het stop-loss-niveau.

ING Sprinter

ING Groep wil concurreren met het beleggingsproduct Sprinter. ING heeft tussen de 50 en 70 verschillende sprinters. Onderliggende waarden variëren van aandelen, grondstoffen tot valuta.

ING is ambitieus: ING heeft nu zo’n 40% van de markt in handen. ING Bank en RBS maken winst op het verschil tussen de aan- en verkoopprijs, de zogenaamde spread, en de financieringsrente.

Slot

Beleggen in turbo biedt veel mogelijkheden voor wie zijn aandelenportefeuille wil beschermen of gewoon wil verdienen aan de bewegingen van de aandelenmarkt. Overigens zijn Speeders van Commerzbank, Sprinters van ING Bank of trackers of ETF’s vergelijkbaar.

Lees verder