Tips om met extra korting te kopen

Regelmatig kun je veel producten of diensten met korting kopen, bijvoorbeeld als er een actie of sale is. Nu zijn er ook manieren waarop u een speciale of extra korting op goederen of diensten kunt krijgen, waardoor u ze tegen een speciaal lagere prijs kunt kopen en dus goedkoper kunt kopen dan andere.

Extra korting voor sparen op postzegels en dergelijke

In supermarkten worden regelmatig speciale acties gehouden, waarbij je voor een bepaald bestedingsbedrag aankopen, postzegels of iets dergelijks ontvangt. Met een bepaald aantal zegels kun je bepaalde producten met flinke korting kopen. Heb je deze producten niet nodig? Verdien dan geld met de postzegels, bijvoorbeeld door ze op de markt aan te bieden, omdat veel mensen ze sparen. Een redelijk bedrag dat u kunt vragen is de helft van de waarde die de zegels kunnen vertegenwoordigen. Verzendkosten zijn meestal beperkt tot 78 eurocent.

Presenteer coupons, bonnen en stickers voor extra korting

Regelmatig vinden er acties plaats in warenhuizen en supermarkten, waar je bonnen, bonnen of stickers kunt overhandigen of plakken en zo een extra korting krijgt op bepaalde of zelfs geselecteerde producten. Deze coupons en stickers worden vaak als mapbijlage verspreid. Heeft u geen sticker op uw brievenbus, dan ontvangt u deze brochure uiteraard niet. In dat geval kun je bij de klantenservice van de betreffende winkel vragen of ze losse coupons of stickers hebben, wat ze soms ook hebben. Over het algemeen is het beleid dat een voucher, coupon of sticker moet worden getoond bij het afrekenen om van de korting te kunnen profiteren.

Korting voor pretparktickets

Veel attractieparken hebben alleen of in combinatie met kranten, tijdschriften en andere leveranciers van goederen regelmatig acties, waarbij u korting kunt krijgen op toegangskaarten naar keuze of een specifiek pretpark. Dit kunnen kortingen zijn waarbij maximaal vier personen elk 25% korting op de toegangsprijs krijgen, maar ook acties waarbij de vierde persoon een gratis toegangsbewijs krijgt. Als je al weet dat je naar een pretpark wilt, is het interessant om deze aanbiedingen en acties te volgen. Informatie over deze acties kunt u ook vinden op websites zoals uitmetkorting of door te zoeken in zoekmachines zoals Google met een zoekterm zoals kortingspretpark.

Vooral goedkoop voor een kapper

Elke kapsalon of salon heeft zijn eigen prijslijst en er kan nogal wat verschil zijn tussen de prijs van een bepaalde haarbehandeling bij de ene salon en de andere. Waar je altijd korting kunt krijgen is een kappersschool, kappersvakschool of kappersacademie. Als je een goed haarmodel bent en mensen hebben haarmodellen nodig, dan kun je zelfs gratis haar doen. Omdat kappersschool onder begeleiding werkt, hoef je niet per se bang te zijn dat je met een minder mooi kapsel naar huis gaat dan wanneer je naar een echte kapper zou gaan.

Eten kopen op de laatste dag van UVD of THT

Voedingsmiddelen hebben een houdbaarheidsdatum of houdbaarheidsdatum. Vooral bij diepvriesproducten komt het vaak voor dat er op het laatste moment nog restjes over zijn die nog verkocht kunnen worden. Bijna elke supermarkt heeft ze sterk afgeprijsd vanaf het moment dat ze maar een paar uur tot een dag te koop zijn. Gebruik het omdat deze items nog steeds geweldig zijn om te kopen en te consumeren.€