Sparen – sparen met creditcard levert hoge rente op

Creditcardsparen bestaat ook en levert een mooie spaarrente op. Een creditcard aanvragen en spaargeld opbouwen levert een hogere rente op dan veel andere vormen van sparen. Denk aan Visa, Mastercard. International Card Services ICS geeft MasterCard- en Visa-creditcards uit in ons land. De spaarrente die u krijgt op een positief saldo is een van de hoogste spaarrentes van ons land. Gebruik je creditcard dus ook om te sparen, niet alleen te lenen of op afbetaling te kopen. Maar je kunt natuurlijk snel geld lenen omdat het handig blijft. De prepaid creditcard is zonder BKR en dus erg handig.

Bij welke bank moet ik een creditcard aanvragen?

Bijna elke grote bank biedt een creditcard aan. Je krijgt dan een lening die afhankelijk is van wat je verdient. Zo kunt u een creditcard aanvragen bij banken zoals:

Dan kun je vaak ook een creditcard als Visa kopen bij verenigingen als de ANWB of een bouwmarkt.

Met welke creditcard spaart u creditcard?

Het aantal creditcards is nu hoog. Je kent ze wel, VISA, Mastercard, ANWB, Bijenkorf, Maison de Bonneterie, Eredivisie Card, Engineering Service Card, LandRover Card en de Dutch Ski Association Card. Alle kaarten van International Card Services, ICS, Diemen. Maar ICS heeft ook een samenwerkingsprogramma met het voormalige Fortis Bank, Heineken en BMW. Een creditcard is vooral handig als je niet of niet genoeg contant geld bij je hebt, of als je wilt profiteren van het feit dat een item dat met de kaart is gekocht extra verzekerd is tijdens het vervoer naar huis en vaak voor enige tijd nadien. Denk ook aan verzekeringen bij online aankopen. Deze kaarten kunnen online worden beheerd, waardoor het gemakkelijk is om er geld op te storten via uw betaalrekening.

Iets op afbetaling kopen

Een creditcard wordt vaak gebruikt om iets op afbetaling of op afbetaling te kopen. ICS financiert dan daadwerkelijk uw aankoop en int een vergoeding in de vorm van rente. Deze rentetarieven zijn meestal hoger dan die op een persoonlijke lening of een doorlopend krediet omdat u direct over het geld beschikt en hiermee goede aankopen kunt doen. Als u met een creditcard wilt betalen en toch bijna geen rente betaalt, zorg er dan voor dat u uw creditcardrekeningen regelmatig betaalt. De slimme manier om een ​​creditcard te gebruiken: voordelen en bijna geen nadelen. Een andere slimme manier om een ​​creditcard te gebruiken is:
creditcard opslaan
. Daarnaast geven klantenkaarten zoals de BIJcard van de Bijenkorf je ook vaak allerlei kortingen, zoals op cosmetica-aankopen, en kun je punten sparen.

Overzicht creditcardopslag

Net zoals u rood kunt staan ​​op uw creditcardrekening, kunt u ook een buffer opbouwen. Degenen met een saldo boven de € 400 en soms € 500 krijgen prinselijke rente. Het belangrijkste voordeel van creditcardsparen is dat u ook direct over uw geld beschikt. Dit is een geweldige manier om uw creditcardkosten snel terug te verdienen.

Bankgarantie voor sparen

ICS heeft een Nederlandse bankvergunning en staat niet alleen onder toezicht van de DNB en de AFM, maar ook volledig gedekt door ons nationale depositogarantiestelsel. Dit betekent dat bij een faillissement van een bedrijf één persoon gegarandeerd is van maximaal 100.000 euro van uw geld. Dit maakt sparen met een creditcard niet alleen voordelig, maar ook veilig. Wie zijn spaargeld wil spreiden, kan dus ook extra geld op een creditcardrekening laten staan. Controleer altijd wie uw creditcard uitgeeft, want het kan ook een buitenlandse instelling zijn die onder andere garantieregelingen kan vallen.

Prepaid creditcard

Een prepaid creditcard is een betaalkaart die niet aan uw bankrekening is gekoppeld. Je stort eerst geld op je kaart en daarna worden betalingen van je rekening afgeschreven, net als bij een gewone creditcard. Een prepaid creditcard heeft dezelfde eigenschappen als een gewone creditcard. Zeg maar Visa, Mastercard of American Express, maar dan prepaid. Een bekende provider is Wirecard. Een groot verschil met andere creditcards is dat:
geen BKR rating
aan de hand.

De hoogste spaarrente

Als je de huidige top vergelijkt met spaarrentes, dan zie je dat het een beetje ingewikkeld is. De spaarrente kan laag zijn voor een instant spaarrekening, maar een spaardeposito biedt meestal een hoger rendement. Wil je meer rente op je spaargeld, dan moet je je geld wat langer vastzetten. Het maakt sparen met creditcard ook aantrekkelijk. Het is ook een variabele rente en zal waarschijnlijk op een gegeven moment stijgen naarmate de economie blijft verbeteren.

Slot

Degenen die de hoogste spaarrente willen halen, kijken ook naar creditcardsparen omdat het veel oplevert.

Lees verder