Sparen – Sparen bij Westland Utrecht Bank

Sparen bij Westland Utrecht Bank is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven. U spaart bij Westland Utrecht Bank, nu opererend als NN, via Internet Sparen of Spaardepot. Deze nieuwe dynamische en onafhankelijke ING bank wil particulieren en ondernemers bedienen met een spaarrekening met een hoge rente. De spaarrente voor 9 jaar stijgt naar 0,15%. Om online te sparen stap je snel over naar deze bank om mooie spaarrente te krijgen en vergelijk je de rente met wat je nu op je spaarrekening krijgt.

Wat is Westland Utrecht Bank?

Westland Utrecht Bank bestaat al sinds het einde van de negentiende eeuw. In 1985 werd de bank onderdeel van de huidige ING-groep. De bank biedt hypotheken, beleggingen, verzekeringen, vastgoedfinancieringen en sparen aan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Westland Utrecht is een samenwerking tussen WestlandUtrecht Hypotheekbank, Westland Utrecht Verzekeringen, Westland/Utrecht Balanced Life en WestlandUtrecht Effectenbank. Alle onderdelen van ING Groep. Nu wil ING deze bank breder en op een nieuwe manier in de markt zetten en er vooral een consumentenbank van maken. Beginnend met het aanleggen van spaargeld en later aangevuld met het verstrekken van een consumptief krediet.

Westland Utrecht als consumentenbank

Eerder had de Europese Commissie ING Bank opdracht gegeven om een ​​aantal onderdelen af ​​te stoten. ING wilde Westland Utrecht bank verkopen, maar eerst groot en aantrekkelijk maken in Nederland. Nu is het plan om deze bank te fuseren met Nationale Nederlanden.

internet besparingen

En de consument kan nu al volop profiteren van deze ontwikkeling. Internetsparen opent u eenvoudig via internet. Er gelden geen beperkende voorwaarden. Op deze manier kunt u uw geld opnemen of aanvullen wanneer u maar wilt. Er is geen minimale inleg of verplichting om elke maand extra te sparen. U beheert uw account online. U kunt gratis storten en u kunt uw spaargeld altijd en overal gratis online bekijken.

Open een spaarrekening online

Wat je nodig hebt om een ​​spaarrekening te openen is heel duidelijk:

Internetbankieren gaat eenvoudig met MijnWestlandUtrecht Bank (mijn NN), vergelijkbaar met Mijn ING van ING Bank. Voer je accountnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in en je bent klaar om te gaan.

Spaardepot Westland Utrecht en Nationale Nederlanden

U kunt ook een spaardeposito nemen. U stelt uw geld dan voor minimaal een jaar vast. De vaste rente kan op 15 oktober 2019 stijgen tot 0,15% per jaar:

Termijndeposito Rente op sparen
8 jaar 0,1%
9 jaar 0,15%

Spaargarantie via het depositogarantiestelsel

WestlandUtrecht, zo samen gespeld, heeft een eigen bankvergunning en maakt deel uit van het Nederlandse depositogarantiestelsel, wat inhoudt dat de Nederlandse bank bij faillissement garant staat voor maximaal € 100.000 per persoon.

Investeren bij Westland Utrecht

U kunt ook bij deze bank beleggen. Of u belegt zelf of laat uw portefeuille over aan de experts van de bank. U wordt 24 uur per dag geïnformeerd over de status van uw portefeuille via Mijn WestlandUtrecht Bank, waar u ook gebruik van kunt maken bij het sparen.

De hoogste spaarrente, waar moet je zijn?

Spaarrente van 0,15% op een directe opnamerekening is een van de hoogste spaarrente op een directe opnamerekening in ons land. Ook voor een relatief hoge rente voor een directe opnamerekening kunt u bij Knab of Leaseplanbank terecht. Het zou immers altijd goed zijn voor iedereen die spaart om zijn geld te spreiden, en dan zijn er meerdere banken waar je uit kunt kiezen die een hoge rente bieden. En ook Westland Utrecht Bank hoort erbij.

Slot

WestlandUtrecht is als nieuwe bank een slimme keuze voor ING Bank. Velen waren nog niet bekend met de bank, maar zullen zeker aangetrokken worden door de interesse in sparen en andere nieuwe mogelijkheden. Bovendien zal ING, voordat de bank echt een consumentenbank wordt, nog veel reclame maken voor haar dochteronderneming, wat ook nieuwe klanten zal aantrekken. Westland Utrecht Bank is nu onderdeel van Nationale Nederlanden (ook wel ING Bank). Opvallend is de hoge spaarrente van Nationale Nederlanden Bank. .€