Sparen – rente plus rekening Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea heeft een directe rente-plus rekening en een rentevaste rekening. Met een handige, direct opneembare spaarrekening kunt u met uw bankvergunning veilig sparen op de bank. U heeft altijd toegang tot uw geld. De rente wordt maandelijks bijgeschreven, wat een bijkomend voordeel is: u hoeft geen jaar of kwartaal te wachten op rente. Dit maakt sparen op een rente plus rekening zeer aantrekkelijk voor wie een hoge rente wil en daar direct gebruik van wil maken. Wilt u een vaste rente op uw spaargeld, kies dan voor een vastrentende rekening. Een vastrentende rekening zorgt voor een hoge spaarrente.

Wat is Centraal Beheer Achmea?

Centraal Beheer Achmea is de grootste collectieve verzekeraar van Nederland. Voor een verzekering kunt u bij Achmea terecht, Centraal Beheer staat bijvoorbeeld bekend onder de term Bel Apeldoorn. Maar Achmea heeft meer te bieden. U kunt een hypotheek afsluiten, beleggen en sparen tegen een aantrekkelijke rente. De meest interessante spaarrekening voor particulieren is de rente plus rekening.

Achmea rente plus rekening

Een rente plus rekening is een internetrekening waar veel voordelen aan verbonden zijn. Iedereen die in Nederland woont en een betaalrekening heeft bij een Nederlandse bank kan online een spaarrekening openen. Als je minderjarig bent, heb je toestemming nodig van je ouder of voogd. Spaarrente 0,10 procent is rente per jaar. Achmea berekent dagelijks de rente op basis van uw rekeningsaldo en keert deze maandelijks uit. Dit is een groot voordeel voor wie direct wil profiteren van de opgebouwde rente. Als u de rente op de rekening laat staan, ontvangt u rente over rente. Veel andere spaarrekeningen betalen jaarlijks of per kwartaal uit. Met Mijn Gegevens houdt u overzicht over uw leningen, saldo en actuele rente.

Online een spaarrekening openen is eenvoudig

U opent online een spaarrekening. U vult uw gegevens en tegenrekening van een andere bank in. U kunt op elk moment geld terugstorten op de rekening. U kunt uw account later nog wijzigen. De tegenrekening wordt ook door Achmea gebruikt om te bepalen of de verstrekte informatie juist is. U ontvangt één keer per jaar een jaarrekening. De rest kun je thuis zelf uitprinten. De overboeking gaat in principe snel, want als je voor 21.00 uur een bestelling plaatst, staat het geld de volgende werkdag op je rekening.

Veilig spaar- en depositogarantiestelsel

Het totale spaargeld bij Centraal Beheer Achmea, Avéro Achmea valt onder de bankvergunning van Achmea Hypotheekbank en daarmee het depositogarantiestelsel. Dit betekent dat Nederlandse banken garant staan ​​voor uw spaargeld tot € 100.000 per persoon. Deze garantie geldt voor sparen, niet voor beleggingen.

Voordelen van de Centraal Beheer rente plus rekening

Een rente plus rekening heeft veel voordelen:

Vaste rente rekening

De rentevaste rekening van Centraal Beheer heeft alle kenmerken van een termijndeposito. U spaart met een vaste rente en belegt uw geld voor een vaste periode. Kies je voor een lange tijd, dan is de rente veel hoger.

Slot

Om te profiteren van de hoge rente hoeft u alleen maar een rekening te openen bij Centraal Beheer en het geld over te maken. Spaar je al bij een andere bank, dan is het goed om je geld te splitsen. U opent gratis een rekening, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over het openen van een spaarrekening bij Centraal Beheer.€