Sparen Rabobank België

Ook in België opereert de Rabobank zeer succesvol. Dit succes is te danken aan de hoge basisrente en de hoogste rente op uw spaargeld. Met de dubbele A-status is de Rabobank een van de veiligste banken ter wereld. Ook meer over de transparantiegarantie die de bank nu als eerste bank in België heeft gelanceerd. Het openen en beheren van een spaarrekening is gratis. Wat houdt de Rabobank Transparantiegarantie in? Dus meer over sparen bij deze interessante bank.

Sparen bij Rabobank.be

Rabobank heeft een dubbele A-status. Dit betekent dat het zelfs in deze onzekere beurstijden niet waarschijnlijk is dat de Rabobank in zwaar weer terecht komt. Double A is de hoogste status die een kredietbeoordelaar aan een bank kan geven. Sparen bij deze bank is veilig sparen. Rabobank.be valt onder het Nederlandse garantiesysteem. De Rabobank heeft niet alleen een sterke invloed in Nederland, maar verspreidt zich ook steeds verder over de wereld. Overigens worden deze garantiebedragen verder verhoogd. Het bedrag van de Nederlandse borgstelling is maximaal 100.000 euro per persoon.

spaarbank

Rabobank.be is meer dan alleen een spaarbank. Met digipas kunt u gemakkelijk en gratis internetbankieren. Maar de Rabobank is ook een spaarbank. De kwaliteit die veel spaarders aantrekt, is vooral te danken aan de geboden rente. Andere grootbanken in België hebben een lagere en dus minder interessante rente. En overstappen naar Nederlandse banken met een hogere rente is niet zo eenvoudig, aangezien u meestal ingezetene van Nederland moet zijn of een tegenrekening bij een Nederlandse bank moet hebben. Dat laatste betekent dat als het je eenmaal lukt om een ​​rekening te openen bij een Nederlandse bank, je ook een voordelige spaarrekening kunt openen bij andere Nederlandse banken of andere kleine buitenlandse banken. En die weg lijkt niet helemaal onbegaanbaar voor wie goed zoekt.

Welke spaarrekening heeft de Rabobank in België?

De volgende spaarrekeningen zijn mogelijk bij deze bank (17.01.2020):

Roerende voorheffing op spaargeld

Met betrekking tot rente-inkomsten buiten België zullen Belgische spaarders onderworpen zijn aan een roerende voorheffing onder de Europese Spaarrichtlijn, die de komende jaren geleidelijk zal toenemen. Het is aan jou of het nog genoeg voordelen biedt om naar het buitenland te kijken of dat Rabobank.be het enige goede alternatief is.

Garantie van transparantie

De transparantiegarantie van de Rabobank garandeert dat er geen verborgen voorwaarden zijn voor producten die aan de Rabobank zijn gekoppeld, maar dat alle producten transparant zijn. Dit betekent de volgende vijf verplichtingen:

1. Geen verbogen termen

Als er al aanvullende voorwaarden zijn, laat de bank u dit vooraf duidelijk weten. De Rabobank wil de klant niet verdoven en vervolgens teleurstellen, maar bij u een openheid en een vertrouwenspositie opbouwen. Zonder onnodige sterren en kleine letters om op te letten, maar de openheid van de bank.

2. Minimale kosten

De Rabobank wil zo min mogelijk kosten in rekening brengen en waar mogelijk gratis diensten aanbieden. De meeste diensten zijn al gratis, maar als er iets moet worden betaald, moet dat duidelijk van tevoren worden vermeld.

3. Veiligheid en gezond verstand zijn het belangrijkst

De Rabobank hanteert een eenvoudig businessmodel zonder risicovolle sprongen. Zo veilig en verstandig.

4. Je wordt tot niets gedwongen

Geen druk of druk om een ​​bepaald product te kopen. Je zou vrijwillig je eigen keuze moeten kunnen maken op basis van goede voorlichting en educatie, maar jij bent degene die kiest. Logischerwijs is het ook jouw geld.

5. Geen extra kosten bij het instappen

De bank wil je natuurlijk graag houden, maar ze zullen je niet met geweld tegenhouden als je wilt vertrekken. De bank wil echter graag weten waarom u vertrekt, daar kan iedereen van leren.

Slot

Sparen bij de Rabobank is uiterst veilig. Controleer hun tarieven. De inzet is hoog. De Rabobank is een van de veiligste banken ter wereld. Een rekening openen is eenvoudig. Zo kan iedereen gemakkelijk gebruik maken van de voordelen van deze bank.€