Sparen met SNS Internet sparen levert hoge rente op (Volksbank)

SNS Bank geeft in 2020 niet alleen een hoge spaarrente, maar geeft ook rente van de betaalrekening. SNS banka heeft de spaarrente regelmatig verhoogd. Sparen op de stijgende rente bij SNS Bank is ook gunstig. SNS geeft maximaal 0,8% rente. Er is ook internet saver en maximale saver. De rente is hoog. Zie ook stijgende rente oplopend naar 0,8% SNS. Als de rente stijgt, stijgt de rente elk jaar. Of kies je ervoor om Zilvervloot te sparen?

Accumulatie en betaling bij de Volksbank in 2020

Volksbank SNS

In 2020 zal SNS banka samen met enkele andere merken onder de Volksbank vallen:

Betaal SNS en rente op de betaalrekening en sta drie dagen in het rood

Met SNS Betalen krijgt u rente op uw betaalrekening, twee persoonlijke Wereldpassen en toegang tot uw online SNS-kasboek. Maar er is nog veel meer te vertellen over SNS. Je kunt zelfs drie dagen boetevrij in het rood staan.

Wat is SNS Bank?

Uit het onderzoek van deposanten blijkt dat SNS banka tot de vier betrouwbaarste banken van ons land behoort. En SNS bank is niet klein. Tot deze bankfamilie behoren bijvoorbeeld ook SNS Regio Bank, SNS Reaal en ASN Bank. SNS Bank is eigendom van de staat.

Depositogarantiestelsel en sparen

Accumuleren bij SNS betekent dat uw geld onder het depositogarantiestelsel valt. Hierdoor staat De Nederlandse Bank garant voor maximaal € 100.000 van uw geld per persoon en instelling. Dit geldt ook voor het onderdeel ASN bank of SNS internetsparen. Als u veilig wilt sparen en een hoge rente wilt ontvangen, is SNS Sparen een goede keuze vanwege de hoge rente.

Wat is SNS Internet Sparen?

SNS internetsparen is sparen op een vrij opneembare spaarrekening zonder voorwaarden. U hoeft geen regelmatige stortingen te doen of geld voor een bepaalde periode achter te laten. Er zijn geen aanvullende eisen. Uw geld is altijd beschikbaar en vrij opneembaar. Geen kosten en geen boete. Flexibel en hoge rente, wat wil je nog meer.

Hoe kan ik een spaarrekening openen op SNS?

Een spaarrekening opent u eenvoudig online bij SNS via internet. U geeft een tegenrekening op bij een bank in Nederland en dat is alles. Om te kunnen sparen met Plus Sparen hoeft u dus geen betaalrekening bij SNS Bank te openen en hoeft u dus ook geen extra kosten te betalen.

Wanneer wordt rente in rekening gebracht?

De bank voegt rente toe in januari van elk jaar. Als u de rekening voor de vervaldatum opzegt, wordt de rente bijgeschreven nadat de rekening is gesloten.

Veilig sparen en toch een hoge rente

Als u veilig wilt sparen en een hoge rente wilt ontvangen, is internetsparen bij SNS bank een goede keuze. Er is geen minimale inleg vereist en de spaarrente is hoog. De belangrijkste concurrenten zijn (januari 2020):

Rente ophogen met SNS of spaardeposito

SNS Bank biedt ook een progressieve rente aan, wat inhoudt dat de rente stijgt naarmate je het geld langer laat staan. Stand van zaken geïnteresseerden per 12 januari 2020:

stijgsnelheid:

spaardeposito:

bespaar maxi

Bij maximaal sparen spaar je maandelijks tussen de 50 en 500 euro en is de rente 0,04%.

De hoogste spaarrente SNS banka

SNS-spaarrekeningen op een rij, op 12 januari 2020:

Opslag in SNS-bank interesse
Klimsnelheid maximaal 0,5%
Maximale besparing 0,04%
red het internet 0,04%
spaardeposito tot 0,8%

De Zilveren Vloot redden

Sluit uw kind binnenkort aan bij Zilvervloot? U kunt sparen met zilvervloot bij SNS Bank.

Slot

Veilig sparen betekent ook allocatie van activa en spaargelden. Ook dan komen banken als SNS Bank, MoneYou, Centraal Beheer en Nationale Nederlanden automatisch in beeld. Dit zorgt voor een hoge rente op uw spaargeld, zeker als u kiest voor een hogere rente.€