Sparen bij Keytrade (MoneYou België)

MoneYou België, dat zeer actief was in online sparen met hoge rente, heeft in 2019 alle spaarrekeningen verkocht en overgedragen aan Keytrade. Keytrade is anno 2020 ook zeer interessant voor spaarders die meerdere spaarrekeningen hebben. Het is gemakkelijk om een ​​nieuwe rekening te openen, en iedereen die spaart op MoneYou heeft eenmalig toegang tot zijn spaarrekening op Keytrade met zijn oude rekening.

Besparingen bij Keytrade

Wat is MoneYou België?

Ook in België had ABN AMRO MoneYou geïntroduceerd. Het was als een online bank in Nederland en 100% van ABN AMRO met hoge rentetarieven. Om hier te sparen, vult u eenvoudig uw gegevens in op de website en activeert u uw spaarrekening. Supersimpel en veilig. Uw spaargeld werd volledig gedekt door de garantie van de moederbank. Hierdoor was het depositogarantiestelsel van toepassing en was je geld volledig gegarandeerd tot € 100.000 per persoon. ABN AMRO in Nederland is eigendom van de Nederlandse staat, die de hoogst mogelijke rating van AAA heeft. In 2020 werd echter de volledige spaarportefeuille van MoneYou België verkocht aan Keytrade.

Waarom sparen met Ketrade?

Voor degenen die in MobeYou België spaarden, hun spaarrekening is overgezet naar Keytrade. Er zijn ook verschillende redenen waarom nieuwe klanten bij deze bank kunnen sparen:

Kan ik een spaarrekening openen?

Een spaarrekening kan worden geopend als:

Hoe sparen met Keytrade?

U kunt kiezen uit twee soorten besparingen:

Wat is High Fidelity Spaarrekening Keytrade?

Kiezen voor High Fidelity. of er sprake is van een basisrente en een trustpremie:

Wat is Azure-besparing?

Azur spaarrekening is een flexibele en transparante spaarrekening. Per augustus 2020 betekent dit dat:

Zoals je ziet is het verschil tussen High Fidelity en Azur anno 2020 vooral dat de premie voor High Fidelity hoger is. Daarom is de Azur spaarrekening handiger wanneer u actief gebruik maakt van uw spaarrekening, terwijl bij High Fidelity het hoogste rendement behaald kan worden door minimaal 12 maanden spaargeld achter te laten.

Conclusie sparen bij Keytrade met hoge rentetarieven

Als u een hoog rendement op uw spaargeld wilt, gaat u verschillende banken met elkaar vergelijken en al snel zult u zien dat Keytrade relatief hoge rente geeft als u het geld voor langere tijd kunt laten staan. Het is een veilige online bank. Als je je geld een jaar op de bank laat staan, kun je het beste kiezen voor High Fidelity sparen met een hoge rente met een loyaliteitsbonus.

Lees verder