Sparen bij ING bank in 2019: met welke rente?

Spaaractie bij ING Bank? ING Bank heeft zowel voor particulieren als bedrijven veel mogelijkheden om te sparen in 2018 en 2019. Met een hoge variabele rente op de Winstrekening of een vaste rente voor spaardeposito’s. Overweeg ook een kindergroeirekening. Ik overloop spaarrekeningen voor persoonlijk en zakelijk sparen met u, alleen de actuele spaarrente en alle details.

Sparen als particulier bij ING Bank in 2019

Wie een zichtrekening bij ING heeft, gaat al snel op zoek naar een aantrekkelijke spaarrekening om bij deze bank op te bouwen. Wie extra gaat sparen, kan met spaaracties vaak extra rente krijgen. ING-spaarformulieren voor particuliere spaarders vindt u in onderstaande tabel:

Ophopen als particulier met hoge rente bij ING, 10 januari 2019:

ING spaarrekening spaarrente nog nieuws
Oranje spaarrekening Variabele rente maximaal 0,03%. Zie voor uitleg: Oranje spaarrekening ING banka.
Unicef-spaarrekening Variabele rente maximaal 0,03%. Zie Unicef ​​Spaarrekening: Sparen voor het goede doel voor een toelichting.
Bonusrenterekening Spaarrente maximaal 0,05% Zie toelichting: Internetbonus Renterekening.
Comfort spaarrekening Spaarrente staat vermeld op het maandoverzicht en is momenteel 0,3%. Variabele spaarrekening zonder voorwaarden.
Verhoog een grotere rekening Rente ten bedrage van 0,2%. Zo kunt u sparen voor uw (peuter)kind.
ING spaardeposito en rentebewijs De rente wordt vermeld in de aankondiging. Dit is een vaste rente.
Winstrekening De rente stijgt naar 0,03%. Zie toelichting: winst- en verliesrekening.
Beste rekening en hoogste rentebesparing Met een rente van 0,3%. Zie de hoofdrekening voor een toelichting.

Met een Orange-rekening of een Unicef-rekening krijgt u de hoogste variabele rente. Anders biedt de Inkomstenrekening de hoogste variabele spaarrente. U kunt ook kiezen voor een product met een vaste rente. Deze rente wordt aan het begin van de looptijd door ING in rekening gebracht. Of het verstandig is om te kiezen voor een spaarrekening met een langere looptijd, waarvan geld niet direct kan worden opgenomen, hangt ook af van je verwachtingen voor de ontwikkeling van de rente in 2019 en 2020. Als u verwacht dat de rente gaat stijgen, doet u er goed aan om uw geld niet te lang opzij te zetten. Althans niet al uw spaargeld.

Zakelijk sparen bij ING in 2019

Ook een ondernemer is af en toe op zoek naar een spaarrekening waar hij een buffer op kan bouwen. Daarom vindt u de ING-spaarmogelijkheden voor zakelijke spaarders in onderstaande tabel:

Zakelijk sparen met hoge rente bij ING Bank, 10 januari 2019:

ING spaarrekening spaarrente nog nieuws
Zakelijke Bonus Spaarrekening Met een variabele rente van 0,05%. Er is geen minimale investering vereist en geld is vrij opneembaar.
Zakelijke storting De jaarlijkse rente staat gedurende de looptijd vast. U kunt kiezen voor een looptijd van 3 maanden tot 10 jaar. De minimale investering is 25.000 euro.

U moet beslissen of u een vaste of variabele rente wilt. Kiest u voor de variabele rente en is het saldo aan het einde van het jaar groter dan het saldo aan het begin, dan is de zakelijke bonusspaarrekening de beste optie voor u.

Veilig sparen met hoge rente

Bij ING Bank spaart u natuurlijk heel veilig. De bank is onderworpen aan het depositogarantiestelsel, waardoor de Centrale Bank van Nederland garant staat voor 100.000 euro per persoon. Veel mensen hebben ook een betaalrekening bij deze bank en dan kunnen spaargelden snel en eenvoudig worden overgemaakt.

Conclusie over sparen met hoge rente bij ING in 2019

Vernieuwde en gecombineerde ING Bank spaarrekeningen. Sommige spaarformulieren zijn alleen beschikbaar voor degenen die al een spaarrekening hadden. Het maakt het ook heel duidelijk om de spaarrekening te kiezen met de hoogste spaarrente bij ING in 2019. Uw spaargeld en onmiddellijke beschikbaarheid van contant geld bepalen de rekening die bij u past.€