Spaar uw geld en het milieu

Plotseling minder inkomsten of grote uitgaven in het verschiet? Helaas kan de hypotheek op dit moment niet verhoogd worden en is geld lenen ook geen aantrekkelijke optie. Probeer dan samen geld te sparen, maar hoe kun je zo goedkoop mogelijk leven zodat je snel een mooi bedrag bij elkaar hebt?

Bespaar op autogebruik

Gebruik minder energie

Een computer gebruiken

Goedkoop op vakantie

Op vakantie gaan is erg duur, dat weten we allemaal, maar thuisblijven met de kinderen is ook niet aantrekkelijk. Hoe ga je zo goedkoop mogelijk op vakantie?

U kunt huizenruil proberen via een huisruilsite. Je stelt je huis ter beschikking en gaat een paar weken naar het huis van iemand anders.

Kamperen, in een lekker primitief tentje, is en blijft de goedkoopste recreatie, en kinderen vinden het vaak fantastisch. Vooral natuurkamperen of een boerentuin zijn goedkoop.

Bespaar op de kosten van een kapper

Je eigen haar knippen wordt een beetje lastig, maar met een beetje oefening is het heel goed mogelijk om het haar van je kinderen en man te knippen. En vergeet de hond niet. Een mooie praktijkruimte en hondentrimsalon is vaak nog duurder dan een “gewone” trimsalon.

Lees verder