Spaar de hoogste spaarrente bij Aegon Bank

Sparen bij Aegon kan met een flexibele internetrekening. Deze spaarrekening geeft spaarrente en is bovendien flexibel. Maar u kunt ook kiezen voor een vaste rente, wat mogelijk is bij spaardeposito’s. Met depositosparen behoort Aegon bank tot de beste banken met de hoogste spaarrente en goede rendementen. Op spaargeld krijg je een goede rente. Wilt u sparen voor uw pensioen, dan kunt u ook Aegon Lijfrentesparen hebben.

Spaar bij Aegon Bank met de hoogste spaarrente

Aegon heeft twee hoofdonderdelen. Aegon Verzekeringsfiliaal en Aegon Bank. Uiteraard heeft u bij Aegon verzekeringen de keuze uit een breed scala aan verzekeringen die bescherming bieden tegen schade. Bij Aegon Bank spaart u op een spaarrekening, spaardeposito of spaart u later voor een fiscaal slimme pensioenaanvulling. Aegon Bank biedt een hoge rente voor zowel online spaarrekeningen als spaardeposito’s. Aegon Bank heeft een eigen bankvergunning. Dankzij deze extra bankgarantie kunt u veilig sparen bij Aegon Bank. De Nederlandsche Bank staat volledig garant voor uw spaargeld tot € 100.000 per persoon. Veilig sparen met de hoogste spaarrente. In het geval van een deposito is dit afhankelijk van de looptijd van het gekozen spaardeposito.

Spaarrente bij AEGON Bank behoort tot de hoogste van Nederland

Een flexibele spaarrekening is een spaarrekening met een variabele rente en geen limieten. U kunt uw geld opnemen zodra u wilt. Misschien wilt u voor uw geld een andere bestemming regelen met Aegon, een deposito of een lijfrentepolis. Dit type flexibele spaarrente is aantrekkelijk voor diegenen die geen beperkingen willen op hoeveel geld ze kunnen beleggen, of die gewoon snel en boetevrij geld willen opnemen. Geen ingewikkelde regelingen meer en geen extra kosten.

Een rekening openen voor een kleinkind

U kunt ook een rekening openen voor uw kind of kleinkind. Dit kan op twee manieren:

Zo kan ook iemand onder de 18 gemakkelijk sparen bij Aegon.

Bewaar een Aegon-depot van 1 tot 10 jaar

Wil je geld voor een langere periode aanhouden, dan kun je ook kiezen voor sparen met een navenant hogere rente.

Het moederpensioen sparen

Iedereen die nog geen AOW heeft, heeft te maken met het feit dat de AOW-leeftijd, dus als je je eerste AOW krijgt, steeds verder opschuift. De tijd dat u op uw 65e AOW ontving, is voorbij. Als u vervroegd met pensioen wilt gaan, moet u daarom een ​​buffer opbouwen. Deze buffer kan op verschillende manieren worden aangemaakt. De gemeenschappelijke factor van deze methoden is dat er geld voor later moet worden bewaard. Met dit geld kunt u sparen, een huis kopen dat in waarde kan stijgen, beleggen of kiezen voor Aegon Lijfrentesparen. De beste keuze verschilt vaak van persoon tot persoon. Niet iedereen zal zoveel willen of kunnen sparen, anderen willen niet teveel verliezen naarmate ze ouder worden. Een manier om te sparen voor uw pensioen is het opbouwen van een lijfrente, wat ook een reden kan zijn om te kijken of het iets voor u is.

Slot

Ja, Aegon Bank wordt een grote concurrent op de spaarmarkt en staat steevast aan de top met de hoogste spaarrentes. Aegon Sparen, internetsparen of spaardeposito’s voor wie zijn geld veilig wil stellen. Wilt u uw geld over meerdere banken spreiden, kijk dan bij banken als NIBC Direct en Nationale Nederlanden bank of Knab (ook onderdeel van Aegon).€