mijn kijk op
Snel rijk worden of geld verdienen

Op de vraag of je rijk wilt worden, zullen de meeste mensen volmondig ja antwoorden. Rijk zijn gaat vaak over gelukkig zijn. Nou, alleen omdat je niet rijk bent, wil nog niet zeggen dat je niet gelukkig bent, want dan zouden veel mensen ongelukkig zijn. Maar is het niet veel beter om het uit te zoeken? Het najagen van rijkdom kost veel energie en levert zeker niet altijd resultaat op.

Rijk worden met de loterij

Maar er zijn verschillende redenen om rijk te willen zijn. De een wil bijvoorbeeld meer kunnen kopen, terwijl de ander minder wil werken. Iemand anders wil financieel onafhankelijk zijn of op elk moment van de dag een creditcard kunnen afsluiten zonder bang te hoeven zijn in het rood te staan. En het beste eraan is om in zeer korte tijd rijk te worden, waarvoor eigenlijk de loterij moet worden gewonnen en dan een bedrag met behoorlijk veel nullen.

Rijk worden met het 5 stappenplan

Volgens sommige experts is het echter voor iedereen mogelijk om rijk te worden. Hiervoor hebben ze een 5 stappenplan. De vraag is of ze zelf zo hun fortuin hebben verdiend. Maar de stappen zijn:

Stap 1.

Zoek een andere baan als er op korte termijn geen kans op promotie is of als de salarisschaal niet progressief genoeg is. Durf er maar eens voor naar het uitzendbureau te gaan. Ze weten welke vaardigheden veel gevraagd zijn.

Stap 2.

Zorg voor een buffer als startkapitaal door het bedrag maandelijks automatisch af te schrijven. Geld dat de handen niet bereikt, wordt niet zo gemakkelijk uitgegeven en wordt niet zo gemakkelijk gemist. Verhoog uw automatische besparingen met een paar procent om de paar maanden en het zal sneller groeien.

Stap 3.

Registreer alle uitgaven maandelijks en daarna jaarlijks. Kleine uitgaven zijn ook bijzonder belangrijk, omdat ze in de loop van het jaar aanzienlijk en onopgemerkt kunnen toenemen.

Stap 4.

Controleer of alle uitgaven zoals abonnementen en dergelijke nodig zijn of het aantal tv-zenders binnen een bepaald abonnement. Kunnen verzekeringen en hypotheek goedkoper? Schakel indien nodig een transfercoach in. Bedenk dat een gezond bestedingspatroon niet per se een minder comfortabel leven betekent.

Stap 5.

Budgetteren lijkt misschien een zakelijke taak, maar het kan zeker ook geld opleveren in uw persoonlijke leven. Bewust omgaan met geld is het begin van geld besparen. Zorg er dan voor dat het budget uiteindelijk niet wordt overschreden.

Rijk worden door geld te verdienen in de online wereld

Of deze 5 stappen ooit het gewenste kapitaal zullen opleveren, is zeer de vraag. Maar er is nog een andere hoop, namelijk het aanbieden van diensten in de online wereld. Als andere activiteiten niet de gewenste welvaart opleveren, zijn er volgens verschillende websites altijd manieren om via internet kapitaal aan te trekken. Veel van de aanbiedingen zouden het potentieel moeten hebben om een ​​groot aantal rijke mensen te maken als alles gaat zoals voorgesteld.

Lidmaatschap is gratis, maar een donatie is vereist

Een bepaalde site zegt dat 200 tot 500 euro per dag gemakkelijk kan worden verdiend door slechts een paar minuten te besteden. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, maar er wordt een kleine donatie verwacht als er honderden binnenkomen.

Rijk worden tijdens het slapen

Een andere dienstverlener adverteert dat je geld blijft verdienen terwijl je slaapt via de website, dat kan ook oplopen van 100 tot 1000 euro.

Rijk worden door thuis te werken

Naast de mogelijkheden om vanuit huis geld te verdienen in de online wereld, zijn er ook kansen van andere aard, zoals verpakkings- en productiebanen. De meeste huiswerk op dit gebied hebben een aantal onderwijs- of diploma-eisen.

Toch nogal verbruik per winkel

Wie dat allemaal niet gelooft en nu aan het werk is, kan maar beter plezier blijven hebben in zijn huidige job en er gewoon het beste van maken.€