Snel geld lenen zonder BKR verificatie. NB!

Snel geld lenen zonder BKR check, waar let je op? Bij aanbieders als Reddingsgeld, Vlieggeld, Direct Lenen en Extra kun je relatief eenvoudig binnen 10 minuten geld lenen zonder BKR-controle. Met je mobiele telefoon leen je geld via sms. Het staat binnen 10 minuten na goedkeuring op je account. Het terugbetalen van geleend geld brengt kosten met zich mee. De maximale terugbetalingstermijn is vaak 30 dagen.

Snel geld lenen met een minilening of flitslening zonder BKR check

Heeft u snel geld nodig, dan kunt u een zogenaamde minilening of flitslening afsluiten. U leent dan een klein bedrag, meestal tot € 750,-. Met uw mobiele telefoon kunt u heel snel, binnen 10 minuten, geld op uw rekening overboeken. Dit is ook het grote voordeel van een minilening of flitskrediet. Je hebt snel geld.

Hoeveel kan ik lenen met een minilening?

Er zijn kleine verschillen tussen elke aanbieder, maar over het algemeen geldt dit voor dezelfde bedragen die je kunt lenen. Servicekosten kunnen enigszins variëren. In onderstaande tabel staan ​​bijvoorbeeld de Extraatje tarieven.

Behandelingskosten
leenbedrag € 100 200 euro 300 euro
10 dagen € 35 €60 € 85
20 dagen 45 € € 80 € 120
28 dagen €60 € 95 155 €

Voordelen van een flitskrediet zonder BKR check

Aangezien je op deze manier relatief gemakkelijk geld kunt lenen, is het een enorm voordeel ten opzichte van conventionele leningen. Als je een lening wilt afsluiten bij een bank, moet je eerst veel administratie doorlopen zodat het geld op je bankrekening terechtkomt. Dit duurt vaak weken. Dit geldt niet voor aanbieders van minileningen of flitsleningen op internet. Je vult wat gegevens in een sms in en verstuurt deze. Vaak staat het geld binnen 10 minuten op je rekening. Je kunt kiezen uit kleine bedragen vanaf € 100 tot € 750.

Nadelen van flitskrediet

Doordat je het geld heel snel terugkrijgt, zijn er hogere kosten verbonden aan geen BKR-controle dan aan een conventionele lening. De behandelingskosten stijgen als u later terugbetaalt. In het Extra voorbeeld zie je dat als je 300 euro leent en dit al na 28 dagen terugbetaalt, je bijna het dubbele moet terugbetalen. Dus leen op deze manier alleen geld als je het echt nodig hebt en ook daadwerkelijk terug kunt betalen.

Snel geld lenen met een sms

Zo kunt u snel geld lenen, waar u ook bent. Het enige wat je hoeft te doen is een sms naar een bepaald nummer sturen. Hoe dit sms-bericht eruit moet zien, kunt u zien op de websites van verschillende serviceproviders. Ook kunt u daar de voorwaarden lezen, deze zijn verstandig om te lezen als u ooit van plan bent op deze manier geld te lenen.

Geld lenen via de site

In plaats van geld lenen via sms, kun je het ook op de website van de dienstverlener doen. De meeste websites hebben een aanvraagformulier waar u uw gegevens kunt invullen. Door akkoord te gaan met de voorwaarden onderaan het formulier, ontvangt u binnen afzienbare tijd ook geld op uw rekening.

Let op: eenmaal goedgekeurd, kan de leentermijn niet meer worden gewijzigd!

Zorg ervoor dat u kunt terugbetalen

Als u van plan bent een persoonlijke lening af te sluiten, zorg er dan voor dat u het geleende bedrag plus kosten binnen de afgesproken termijn ook echt kunt terugbetalen. Straks een incassobureau aan je deur hebben is niet goed voor je. Als u niet zeker weet of u een terugbetaling kunt krijgen, doe dat dan niet. Bedenk een andere manier om aan geld te komen.€