Snel geld lenen met SMS Voorschotje

Wil je snel en gemakkelijk geld lenen, kies dan voor een snelle lening of een minilening van Voorschotje. Direct geld lenen met een minilening is heel eenvoudig. Deze flitslening wordt snel en met spoed afgehandeld met behulp van de vernieuwde website. Indien mogelijk moet de lening binnen maximaal 21 dagen worden terugbetaald. Al deze sms-berichten zijn gratis. Voorschotje is vernieuwd, snel en betrouwbaar. Zorg dat je op tijd terugbetaalt, want dan leen je goedkoper geld.

Snel geld lenen met een flitslening of flitslening

Snel en gemakkelijk geld lenen. Er zijn enkele aanbieders van persoonlijke leningen in Nederland die duidelijk aan de wensen voldoen. Het is een kleine lening. Eerst per SMS, nu via de Ferratum website en ook Voorschot-je. Dit kan ook per e-mail. Over deze leningen wordt geen rente berekend. Per 25 mei 2011 worden vanwege de gewijzigde regels geen zogenaamde verwerkingskosten in rekening gebracht. Na het aflossen van de eerste lening kun je twee leningen afsluiten van 150 euro. Na deze aflossing drie en dan vier. Dit is het maximum.

Bron: Hostsh, Pixabay

Met een sms lenen bij Voorschotje

Minilening is al enkele jaren een manier om snel een lening af te sluiten, een minilening. Ook het aanvragen van een lening bij Voorschot-je gaat heel eenvoudig. Dit kan telefonisch, per e-mail of via internet. U hoeft slechts enkele gegevens in te voeren:

Er zijn geen extra kosten voor een flitslening, zolang je maar op tijd terugbetaalt

Nu kun je gratis lenen. Voorbij zijn de behandelkosten die bestonden tot 25 mei 2011. Deze kosten zijn vervangen door de volgende nieuwe regels:

Dus doe niet alsof je niet terug kunt betalen, want dan moet je extra kosten betalen.

Hoeveel kost zo’n voorschot?

U kunt 21 dagen lang 750 euro in één keer lenen als volgt:

Minilening Restitutie na 21 dagen
€300,00 301,36 euro
€ 500,00 502,27 euro
€750,00 753,41 euro

Dus snel geld lenen kan goedkoop zijn

Dus als je alleen op tijd betaalt, is snel geld lenen goedkoop. Daarom verdient Voorschotje geld met nevenactiviteiten. en rente.

Conclusie Snel geld lenen met SMS Advance

Voorschotje en Ferratum bieden snel geld. Veel jongeren weten de weg naar Voorschotje en Ferratum te vinden om snel geld te lenen, bijvoorbeeld bij het uitgaan. Een goedkoop alternatief lijkt een lening via Freo te zijn. Een koerier komt naar u toe om de lening persoonlijk op te halen. Een prima keuze voor wie direct wil lenen.

Lees verder