Snel geld lenen bij Geldshop

Geldshop is een kredietexpert die u in samenwerking met andere kredietverstrekkers snel een goede lening voorbereidt. Snel geld lenen voor reparaties, een keuken, een auto of een veel groter bedrag als je een woning wilt kopen. Misschien heb je al een lening en wil je deze overzetten naar een lening met een lagere rente of kleinere leningen combineren, Geldshop laat dit vaak toe.

Geld lenen bij Geldshop

Wat is een kassawinkel?

Geldshop zorgt ervoor dat de lening terecht komt bij degenen die het nodig hebben en kunnen betalen en opereert op de particuliere markt samen met:

Vraag een offerte aan bij Geldshop en Geldshop kijkt welke offerte mogelijk is.

Snel de lening overmaken

Als je al een lening hebt bij een andere bank of kredietverstrekker, kan het zijn dat de rente die je nu betaalt erg hoog is. In veel gevallen gebeurt dit wanneer de lening een aantal jaren geleden is afgesloten, de rente is de afgelopen jaren immers flink gedaald. Een lening oversluiten houdt in dat Geldshop een nieuwe lening aangaat voor hetzelfde bedrag of indien mogelijk een groter bedrag met een lagere rente. U kunt de lening direct terugbetalen bij de bank. Uw voordeel zijn twee dingen:

Snel leningen consolideren

Sommige hebben een lappendeken van kleine leningen, maar kleine leningen blijken in de praktijk vrij duur. Dan kan het heel slim zijn om Geldshop te vragen of de leningen (en het liefst iets extra’s) kunnen worden gecombineerd en vervangen door een nieuwe lening met een lagere rente.

Wie is het krediet?

In principe kun je kiezen uit drie leningen:

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening geeft zekerheid en duidelijkheid, het bedrag dat je leent is immers vooraf bekend, de rente is vast en bekend en dus ook de maandlasten. Ook weet u precies wat de looptijd van de lening is. Eenvoudiger en eenvoudiger kan het bijna niet en aangezien u ook maandelijks een deel van de lening aflost, weet u zeker dat er geen restschuld overblijft.

Doorlopend krediet

Doorlopend krediet heeft een iets ander karakter, aangezien de looptijd van de lening niet vast is en de rente variabel is. Bij doorlopend krediet wordt een maximale kredietlimiet afgesproken. Deze dop kun je helemaal verwijderen, maar je kunt ook minder lenen. Wat ook betekent dat als je na verloop van tijd voldoende tegoed hebt afgelost, je weer extra tegoed kunt opnemen tot aan de kredietlimiet. Een groot voordeel is dat er snel weer extra geld beschikbaar kan zijn, de keerzijde is dat geld lenen met een doorlopend krediet een veel langere looptijd kan hebben, waardoor je voor een langere periode aan de lening vastzit.

Hypotheek nemen

U sluit natuurlijk een hypotheek af voor een huis of voor het verbouwen van een huis. De hypotheekrente die u betaalt zal doorgaans veel lager zijn dan de rente die u betaalt over een persoonlijke lening of doorlopend krediet. U kunt kiezen uit:

Bij een annuïteitenhypotheek en lineaire hypotheek betaal je maandelijks rente en aflossingen (net als bij een persoonlijke lening). Als de hypotheek aflossingsvrij is, spreek je met Geldshop af hoe lang je wilt lenen. U hoeft niet maandelijks af te lossen, maar als de looptijd voorbij is (na 30 of 40 jaar), kan de bank de hoofdsom opnemen. Een aflossingsvrije hypotheek heeft als voordeel dat er geen aflossingen zijn. Maar u kunt dit aflossingsvrije element ook als een nadeel zien, aangezien u uiteindelijk toch de hoofdsom verschuldigd bent. Wanneer het huis in de loop van zoveel jaren waardevoller is geworden en u de lening terugbetaalt, is de verkoop van het huis ook geen probleem en kunt u aanzienlijke winst maken. U kunt er ook voor kiezen om tussentijds vrijwillig een bedrag af te lossen om het risico op restschuld te beperken.

Conclusie snel geld Geldshop

Bespreek met Geldshop wat u het beste kunt doen. In de regel is het mogelijk om snel extra geld te krijgen.

Lees verder