Snel geld lenen bij Ferratum

Ferratum is een aanbieder van een minilening, ook wel flitslening genoemd. Ferratum biedt de mogelijkheid om een ​​relatief klein bedrag te lenen, zonder rente, alleen voor de kosten van de behandeling. Dit type lening heeft een korte aflossingstermijn. Wat en onder welke voorwaarden kunt u bij Ferratum lenen?

Ferratum

Ferratum is een bedrijf dat actief is in verschillende Europese landen en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en de Autoriteit Persoonsgegevens. Zij zijn sinds 2007 actief in Nederland met het verstrekken van minileningen. Ferratum biedt leningen aan van 100 tot 500 euro met een aflossingstermijn van 15 tot 30 dagen. Op de website van Ferratum kunt u een aanvraag indienen en kennis maken met de leenvoorwaarden. Ook hoe het leenproces werkt.

Wat voor soort lening biedt Ferratum aan?

Ferratum is een aanbieder van zogenaamde minileningen, ook wel flitsleningen en minileningen genoemd. Het is een lening waarbij u geen rente betaalt, maar alleen de behandelingskosten. Dit geldt voor relatief kleine bedragen, van € 100 tot € 500, die vaak dezelfde dag op uw rekening staan, vandaar de term flitskrediet. Deze dienstverlener heeft vaak een rekeningnummer bij alle grote banken. Bij deze lening hoort ook een korte aflossingstermijn, vaak al binnen een maand.

Wat kunt u lenen bij Ferratum?

Afhankelijk van hoe vaak u leent bij Ferratum kunt u de volgende bedragen lenen:

Eerste keer:

100 euro

200 euro

Tweede keer:

300 euro

400 euro

Derde en vaker:

500 euro

Werk uren:

Bij Ferratum kunt u een termijn van 15 tot 30 dagen afsluiten. Valt de aflossingsdag op een feestdag, dan is de eerstvolgende werkdag de dag waarop de lening moet worden afgelost.

Hoeveel kost een Ferratum-lening?

De behandelingskosten variëren afhankelijk van het bedrag en de duur. Zie hieronder voor een overzicht van de mogelijkheden:

Som Duur 15 dagen Duur 30 dagen
100,- 20 25
200,- 40 50
300,- 60 75
400,- 95
500,- 125

Welke voorwaarden gelden voor Ferratum?

Door een lening af te sluiten, gaat u akkoord met de voorwaarden van Ferratum. Op hun website kun je alle voorwaarden lezen. Maar u kunt alleen een lening afsluiten als u tussen de 21 en 70 jaar oud bent. Daarnaast moet u medisch bekwaam en bevoegd zijn om de lening aan te gaan. Een andere belangrijke voorwaarde is dat u niet te laat bent met het terugbetalen van de lening van een derde partij.

Hoe werkt het leenproces?

Ferratum-tegoed kan op twee manieren worden opgenomen, maar voor beide opties is een mobiele telefoon vereist. U kunt een leenverzoek indienen via sms of internet, waar de gevraagde gegevens naar toe moeten worden gestuurd. U ontvangt per sms een bevestiging van uw aanvraag en u wordt gevraagd om een ​​kopie van uw paspoort, een salarisoverzicht en een afdruk van de internetbank of een kopie van uw bankafschrift. Zodra je het hebt aangevraagd, moet je nog steeds akkoord gaan met de voorwaarden via sms en het geld zal zo snel mogelijk worden verzonden.€