Snel een snelle hypotheek, een weekhypotheek of een turbohypotheek snel

Snel een hypotheek afsluiten, binnen een week? Volgens de Rabobank kun je binnen een week een getekende hypotheekofferte ontvangen. Met deze wekelijkse hypotheek koop je snel je huis. Snel geld lenen staat bekend als een snelle lening, maar dan geldt het voor relatief kleine bedragen. Bij een snelle of dringende hypotheek komt veel meer geld kijken. Ook turbohypotheken en snelle hypotheken zijn in opkomst.

Snel je hypotheek rond

In een huizenmarkt die records breekt, zien we aan de ene kant dat er zoveel vraag is naar hypotheken dat banken de aanvragen niet altijd goed kunnen verwerken, en aan de andere kant de consument die een woning wil kopen snel en wil de boot niet missen op de woningmarkt. Deze kopers zien dat woningen snel worden verkocht en dat er zelfs regelmatig wordt geboden boven de vraagprijs van de woning. Velen hebben daarom haast. Bovendien verkoopt een verkoper liever aan iemand die al een hypotheekofferte op zak heeft dan aan iemand die maanden moet wachten om erachter te komen of de financiering rond komt. Meerdere banken en kredietverstrekkers spelen hier slim op in.

Rabobank, hypotheek binnen een week

De Rabobank adverteert met de slogan dat u in zeven dagen een hypotheekofferte kunt tekenen en in een mum van tijd uw droomhuis kunt kopen. Sterker nog, de Rabobank staat er garant voor als je het stappenplan van de bank volgt:

  1. Maak een afspraak met de bank.
  2. Neem telefonisch contact op met Rabobank om erachter te komen wat er mogelijk is en wat er van je gevraagd wordt.
  3. Vul het Rabobank hypotheekdossier in.
  4. Bij de Rabobank vindt een overlegoverleg plaats.
  5. Binnen zeven dagen ontvang je een hypotheekofferte.

Maar het is vrij weinig. Dus zowel jij als de bank moeten opschieten. En onthoud, het hypotheekdossier moet de juiste informatie hebben en het dossier moet volledig zijn. Meestal is een aanslagbiljet nodig, uw inkomensgegevens, soms een verklaring van uw werkgever en een gezondheidsverklaring. Het zal een paar dagen, misschien een paar weken duren voordat je dit allemaal doet. Bereid je daarom ruim van tevoren voor om optimaal gebruik te kunnen maken van de Rabobank garantie, want de wekelijkse hypotheekgarantie is natuurlijk nog niet beschikbaar als de hypotheekzaak niet compleet is. Aan de andere kant is het natuurlijk mooi dat Rabobank zich inzet voor snelle afwikkeling. Het voorziet duidelijk in de behoefte.

Dringende turbo hypotheek

Er wordt ook geadverteerd met een turbohypotheek. In dit geval Amstelgeld. Deze kredietverstrekker heeft dit product op de markt gebracht voor wie snel geld nodig heeft. Bijvoorbeeld voor degenen die gescheiden zijn en met spoed een andere hypotheek willen afsluiten. Natuurlijk kunnen ook anderen hier snel geld lenen. Het is geen wekelijkse hypotheek, maar Amstelgeld doet er natuurlijk alles aan om de lening snel af te wikkelen.

Flash hypotheek regeling

Een snelle hypotheek is een snelle hypotheek die u online kunt afsluiten met alleen uitvoering. Fulfilment houdt alleen in dat de hypotheekverstrekker een aanbod doet op basis van de gegevens die je zelf hebt verstrekt. Het is vaak een goedkope en natuurlijk snelle manier om een ​​hypotheek af te sluiten, maar voordat u deze kunt gebruiken, moet u online een aantal vragen beantwoorden om er zeker van te zijn dat u weet waar het over gaat. Logisch, want het kan om grote bedragen gaan. De hypotheekverstrekker geeft dan geen hypotheekadvies, maar blijft verantwoordelijk voor het veiligstellen van de hypotheek. Er zijn verschillende hypotheekverstrekkers die op deze manier werken. Op de hypotheekmarkt worden meer initiatiefnemers verwacht.

Conclusie: Rabobank wekelijkse hypotheek

Toen de huizenmarkt even inzakte, hebben veel banken hun hypotheekafdelingen afgebouwd. Nu de vraag naar woningen, en dus hypotheken, hoog is, moeten deze banken hun achterstand weer inlopen. Daarnaast willen kopers en verkopers graag snel duidelijkheid over de woningfinanciering. Het is dus maar goed dat een grote bank als Rabobank nu haast heeft. Of een weekhypotheek ook doordeweeks mogelijk is, hangt niet alleen van de bank af, maar ook van hoe snel je de bank alle benodigde hypotheekgegevens (huiswaarde, inkomen, werkgeversverklaring) kunt verstrekken. Als je je erop voorbereidt, kun je sneller dan ooit je hypotheek afsluiten.

Lees verder