Slim parkeren op de luchthaven

Goedkoop parkeren op een Nederlandse luchthaven? Wat zijn de mogelijkheden waar u uw auto achterlaat op de luchthaven, wat zijn de tarieven? Is slim parkeren slim parkeren iets voor jou? Als je vliegt, kun je natuurlijk ook met het openbaar vervoer van of naar het vliegveld, maar dat is vaak een hoop gedoe met koffers en het openbaar vervoer werkt niet altijd mee. Dan is het natuurlijk handig als er op het vliegveld een mooie parkeerplaats voor uw auto is, waar u tegen betaling van parkeergeld uw auto lang kunt parkeren. Hoeveel moet u betalen? Denk aan parkeren op Schiphol, Rotterdam of Eindhoven Airport.

Goedkoop parkeren op de luchthaven

Vanaf welke luchthaven vertrekken we?

Schiphol is de bekendste luchthaven en hub van Nederland. Het is een fantastisch complex en u kunt uw auto parkeren op een goed bewaakte parkeerplaats. U hoeft niet meer vanaf Schiphol te rijden, er zijn nu andere vertrekmogelijkheden. Welke luchthaven je ook kiest, vraag je elke keer af of je met het openbaar vervoer gaat of gewoon tegen een redelijke prijs op de luchthaven zelf parkeert.

Welke luchthavens en luchthavens zijn er in Nederland?

Er zijn veel luchthavens en luchthavens in Nederland. Niet elke luchthaven biedt dezelfde vliegmogelijkheden. Het maakt uit of het een binnenlandse vlucht, een internationale vlucht of recreatief vliegen (bijvoorbeeld zweefvliegen) is. De bekendste luchthavens in ons land zijn:

Luchthaven en parkeren: Schiphol en parkeerfaciliteiten

Elke luchthaven regelt het parkeren op de luchthaven op zijn eigen manier en heeft zijn eigen tarieven. Het aanbod aan parkeerplaatsen kan zelfs groot zijn. Laten we eens kijken naar Schiphol. Deze luchthaven heeft maar liefst tien parkeerproducten:

Eindhoven Airport heeft een parkeerplaats

Of rijd naar Eindhoven Airport. Daar hebben ze parkeerkaartjes die verwijzen naar het edelmetaal, van brons tot goud:

Conclusie slim parkeren op de luchthaven

Als u van plan bent te vliegen, controleer dan de parkeermogelijkheden. Elke luchthaven heeft zijn eigen aanbod aan parkeerplaatsen. Het kan zijn met veel service of iets minder service. In de meeste gevallen is online parkeren snel en gemakkelijk.

Lees verder