Saved House: Belastingvrije inning van kapitaalwoningen

U heeft overwaarde in uw woning en u wilt niet verhuizen, maar u wilt wel wat belastingvrij geld bij de hand hebben. Dan kunt u alsnog de overwaarde in uw woning laten storten. Over een serre betaal je geen huur en de uitkering is een mooie netto aanvulling op AOW en pensioen of gewoon om er iets leuks mee te doen. Zo maak je van het geld dat in de stenen van je huis zit een terugkerend voordeel. Be Keeping Home promoot het. Het bijzondere van deze oplossing is dat je geen hypothecaire lening afsluit, dus je hypotheek niet verhoogt. Opvallend is verder dat u uw verblijfsrecht behoudt, u in uw woning kunt blijven wonen en gedurende deze tijd eigenaar van uw woning kunt blijven. Dus hoe werkt het allemaal?

Een geconserveerde woning zorgt voor een hoger netto inkomen met overwaarde in uw woning

Uw eigen vermogen

Veel woningen hebben overwaarde, en met die overwaarde kun je natuurlijk alles:

Red het huis

Eigendom staat klaar om onder bepaalde omstandigheden uw overwaarde om te zetten in een periodieke uitkering. Niet omdat je een hypotheek afsluit bij dit bedrijf, maar omdat je een afspraak maakt, teken je een contract bij dit bedrijf. Voor deze overeenkomst is van belang dat bij overlijden van de langstlevende echtgenoot de woning eigendom wordt van Behoudt Huis. U behoudt uw verblijfsrecht tot de leeftijd van 100 jaar of wanneer u verhuist. Tot die tijd bent u de volledige eigenaar van de woning en verantwoordelijk voor de eventuele hypotheek op de woning, belastingen en woningonderhoud. Stel dat u 70 bent, dan berekent Be Keeping Home hoeveel u elke maand krijgt.

Aftrek overwaarde zonder belasting

Enkele voorwaarden van een bewaard gebleven huis zijn:

AOW en pensioen opwaarderen met extra uitkeringen zonder extra hypotheek op uw woning

Zo kan het contract met Behoudt een levenslange uitkering en een pensioenaanvulling opleveren. Retained House stelt dat het openstaande bedrag wegens voortijdig overlijden ter beschikking staat van de erfgenamen, maar het is ook mogelijk om ervoor te kiezen dit overschot niet naar de erfgenamen te laten gaan. Kiest u voor optie 2 (ipv erfgenamen), dan wordt uw maandbedrag hoger. Kiest u niet voor optie 2, dan gaat het maandbedrag na uw overlijden over op uw erfgenamen, zodat zij kunnen kiezen voor een versnelde betaling, maar met 10% korting. Uw keuze kan dus leiden tot een maandelijkse pensioenpremie voor uw erfgenamen bij vroegtijdig overlijden.

Betalingsgarantie Keep Home

Wellicht tekent u een langlopend contract, daarom biedt Behouden Huis ook een betalingsgarantie. Dit betekent dat als dit bedrijf uw periodieke uitkering een half jaar (3 maanden en 3 maanden voor eventuele uitkeringen) niet heeft betaald, bij overlijden of verhuizing de gedwongen verkoop komt te vervallen. U hoeft terugkerende betalingen die u al heeft ontvangen niet terug te betalen. Uiteraard betaalt u maandelijks belasting over de Behoudt-uitkering.

Behoud uw verblijfsrecht: u hoeft niet te verhuizen

U kunt dus gewoon in uw huis blijven wonen. Voor velen zal het een zekerheid zijn. Met deze build hoef je de deur niet uit. Natuurlijk zijn er andere manieren om aan geld te komen en uw kapitaal te gebruiken. Afhankelijk van de leeftijd, de waarde en het eigen vermogen van de woning kan ook een aflossingsvrije hypotheek met een lage rente een optie zijn. Ook dan bent u eigenaar van uw eigen huis, waar u zo lang kunt blijven wonen als u wilt. Wat voor u voordeliger en beter is, hangt vaak van de persoon af. Laat u er dus goed over informeren.

Het komt erop neer dat extra inkomen mogelijk is zolang je je huis niet verkoopt

Het is mogelijk om uw woning niet te verkopen en toch uw overwaarde te gebruiken zonder te verhuizen. U behoudt uw verblijfsrecht en het eigen vermogen wordt omgezet in een maandelijkse uitkering. De mogelijke oplossing van Be Keeping Home is geen beveiligde hypotheek en u blijft eigenaar van de woning zolang u in de woning woont.€