Rijkdom: geld hebben – financiële zekerheid

De kunst om rijk te worden is leren hoe je met je geld om kunt gaan. Hiermee creëer je financiële zekerheid. Je leert gedisciplineerd om te gaan met je geld. Het gaat er niet om hoe rijk je nu bent, het gaat erom je situatie te verbeteren en de weg naar rijkdom te vinden. Rijke mensen analyseren hun negatieve gevoelens over geld en leren op een positieve manier met geld om te gaan.

Enkele feiten over geld

Wees positief over geld

Rijke mensen analyseren hun negatieve gevoelens over geld en leren op een positieve manier met geld om te gaan.

vraag hoe je over geld denkt

Als u een van deze vragen met ja hebt beantwoord, laat u het opbouwen van rijkdom aan andere mensen over. Zo word je nooit rijk.

verander je denkpatroon

Rijke mensen denken niet na over wat ze zich kunnen veroorloven. Ze denken
hoe
ze kunnen zich alles en alles veroorloven wat ze willen. Ze hebben een constante neiging om doelen te formuleren.

positief denken over geld

Maak een plan

De weg naar rijkdom

Nadat je een plan hebt gemaakt, moet je kijken hoe je het bereikt. Er zijn net zoveel manieren als er mensen zijn. Maar welke route je ook kiest, zoek altijd naar manieren om ermee te slagen.

Hoe rijk blijven?

Denk niet dat je alles kunt kopen wat je wilt als je rijk bent. Geef niet toe aan alle verlangens. Niemand hoeft meer aan geld te denken. Een miljonair moet nu en in de toekomst nadenken over de beste besteding van zijn geld. Geld is altijd in beweging: soms vooruit, soms achteruit. Er zijn winsten of verliezen op de aandelenmarkt. Ook als je geld van de bank haalt en in een kluis verbergt, beweegt het: er kan inflatie optreden.

Kennis van rijke mensen

Om rijk te worden, moet je begrijpen:

Lees verder