Rijk worden: Kiyosaki’s 6 geheime regels van rijkdom

Robert Kiyosaki onthult de zes geheime regels die rijke mensen aan hun kinderen doorgeven. Leer hoe u uw vermogen van generatie op generatie kunt doorgeven door uw vermogen te laten groeien! U bent dus niet alleen rijk, maar ook uw kinderen en kleinkinderen zullen jaren later profiteren van uw inspanningen. Dus als je alleen maar denkt: “Hoe kan ik rijk worden?” misschien denk je erover om snel rijk te worden. Dit betekent niet per se dat uw kinderen nog van uw inkomen profiteren. De echte rijken denken in generaties. Een echte rijke man zegt tegen zijn geliefden: “Bespaar en verspil je geld niet aan onzin”. Geef je geld uit aan dingen die hun waarde behouden of zelfs in waarde toenemen.

Boekrecensie Rijke vader Arme vader Robert T. Kiyosaki

Robert Kiyosaki had twee vaders toen hij jong was: zijn echte vader: “arme vader” die goed verdiende maar door zijn onwetendheid altijd geld tekort kwam. De andere “vader” en mentor was de “rijke vader” van zijn beste vriend Mike. Hij heeft de middelbare school nooit afgemaakt, maar werd een van de rijkste mannen van Hawaï!

Deze twee mannen gaven tegenstrijdige adviezen over geld. Omdat Robert gelooft dat ouders de beste leraren van hun kinderen zijn, wil hij ze het beste van twee werelden geven. Hij heeft dit boek geschreven zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je niet genoeg geld hebt. Volgens hem ligt het helemaal in jouw handen! Rijke vader Arme vader heeft een aantal regels over rijkdom. De zes belangrijkste regels van R. Kiyosaki worden kort toegelicht.

Hoe kan ik rijk worden? De rijken werken niet voor geld

Omdat je niet betaald wordt voor het werk dat je doet, gaan je hersenen op zoek naar andere manieren om aan geld te komen. U ziet dus “opties”. Als je brein denkt: ik werk dus ik word aan het eind van de maand betaald, dan kijken ze niet meer. Ga dus bewust op zoek naar geld. Gebruik je vindingrijkheid om geld te creëren. Denk altijd bij jezelf: “Hoe word ik rijk?”. Je ziet geld met je hersenen, niet met je ogen. Als u een bedrijf heeft waarmee u geld verdient, hoeft u niet voor uzelf te werken.

onderhouden. Ontwikkel jezelf financieel en verzamel activa

Wat veel mensen niet weten, is dat het niet de hoeveelheid geld is die je verdient, maar wat je voor jezelf, je kinderen, je kleinkinderen, enz. weet te houden. Het is belangrijk om te weten dat activa geld opleveren en verplichtingen geld kosten. De rijken kennen het belang van het verzamelen van activa die geld blijven verdienen. Dit zijn bijvoorbeeld: onroerend goed, auteursrechten, octrooien, bedrijven enzovoort. De lagere en middenklasse geven hun geld uit aan luxe (zoals een groter huis) en vernietigen zo belangrijk investeringskapitaal. Leer het verschil tussen geld verdienende en geldbetalende activa. Dus spaar je geld en geef het uit als je het je kunt veroorloven om activa te kopen.

Hoe word je rijk? Zorg voor uw bedrijf

Geldproblemen kunnen ontstaan ​​als je je hele loopbaan aan een werkgever wijdt. Als u met pensioen gaat, merkt u misschien dat u uw werkgever rijk hebt gemaakt, maar dat u op uw veertigste weinig hebt opgebouwd om (tenminste) van een financiële oude dag te genieten. Rijk worden betekent dat je je best kunt doen, maar je moet ook aan jezelf denken. Bouw voldoende geld en inkomstenbronnen op om te voorkomen dat u in een enorm financieel gat terechtkomt als u met pensioen gaat.

Rijk worden. Belastingen en vennootschapsmacht

De rijken betalen pas belasting nadat ze al hun geld aan zaken hebben besteed. Met andere woorden, de rijken blijven rijk omdat ze weigeren onnodige belastingen te betalen. Ze maken slim gebruik van allerlei mazen die de wet hen biedt om de belastingdruk te verlagen. Rijk worden is niet altijd een probleem. Bouw financieel gezond op zodat u en uw dierbaren nog lang van rijkdom kunnen genieten.

Hoe rijk te worden. Rijke mensen vinden geld uit

Geld is eigenlijk niets meer dan een reeks afspraken tussen mensen. Hoe rijk te worden Zorg ervoor dat je geld “ziet” met je hersenen. Een getrainde ondernemer kan enorme rijkdom vergaren en nalaten aan zijn nakomelingen.

Snel rijk worden. Werk om te leren

Veel mensen zijn slechts een vaardigheid verwijderd van rijkdom. Zorg ervoor dat je jezelf uitgebreid ontwikkelt. Dat is wat de rijken doen. Ze laten hun kroost zoveel mogelijk leren voordat ze het familiebedrijf voortzetten. Concentreer u niet alleen op het salaris op het werk: denk na over de nieuwe vaardigheden die u zult leren. Probeer niet alleen snel rijk te worden (salaris), denk op lange termijn.€