Op vakantie voor weinig geld

Goedkope vakanties zijn zeker mogelijk! Tegenwoordig zie je met internetactiviteiten door de bomen het bos niet meer. Krijgt u waar voor uw geld? Je mag dan wel de hoofdprijs betalen, maar krijg je ook waar je voor betaalt? De meeste goede actietarieven zijn tegenwoordig te vinden op internet.

De beste reissites van Nederland

Waar vind je tegenwoordig nog een goede reisorganisatie met een solide website? Goede (juiste) informatie is tegenwoordig niet meer overal beschikbaar. Iedereen zou graag voor een cent in de ring willen zitten, maar er zijn vele aanbiedingen met leuke uitstapjes naar mooie bestemmingen tegen de hoogste prijs! Op onderstaande reissites vind je vast en zeker wat je zoekt.

Welke reissites Aanbiedingen Beschikbaarheid online Online boeken
Booking.com Goedkope hotelkamers wereldwijd Ja Ja
Vliegfabriek.nl Voornamelijk vluchten, maar ook hotels, tours en combitickets Ja Ja
Toerkoop.nl Ontspanning in de zon, stedentrips, autovakanties en wintersport Ja Ja
Reisbureau Globe Vakanties, stedentrips, wintersport en verre reizen Ja Ja
Onderwerp reizen Vakantiehuizen in binnen- en buitenland Ja Ja
Eurocampings.eu Goed en goedkoop kamperen in Europa Ja Ja
Vacansoleil Caravan of stacaravan in heel Europa Ja Ja

Welke landen zijn het populairst?

wintersport

Waar gaan de meeste mensen op vakantie? Het is moeilijk te bepalen. Als het om wintersport gaat, zijn de Alpen nog steeds erg populair, vooral in Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Andere landen zoals Duitsland, Finland, Tsjechië, Bulgarije en Italië zijn in opkomst. Deze gebieden zijn vaak goedkoper en hebben meer ruimte om te sporten.

Goedkope wintersportvakanties vind je bij:

zonvakanties

De meeste zonvakanties worden momenteel geboekt in landen als Spanje, Turkije, Griekenland, Italië en Frankrijk. Er worden echter steeds meer verre reizen geboekt naar heerlijke zonnige locaties waar je heerlijk kunt relaxen op het strand. Verre bestemmingen variëren van Mexico, de Dominicaanse Republiek, Cuba, Aruba, Egypte of de Malediven.

U kunt goedkope zonvakanties vinden:

Stedentrips

Terwijl ons land Amsterdam kent als toeristische trekpleister, hebben ook andere landen hun parels. De populairste steden op dit moment zijn Barcelona (Spanje), Londen (VK), Milaan (Italië), Parijs (Frankrijk), Berlijn (Duitsland), New York (VS), Praag (Tsjechië), Venetië (Italië) en Brugge (België).

Goedkope stedentrips vind je:

Goedkoop reizen in het binnenland

Veel Nederlanders reizen met de trein in hun land. Zijn er veel acties met treinkaartjes, dus ja. Alleen vaak gecombineerd met een museum of pretpark. De meest actuele acties vind je in ieder geval op www.goedkoop-treinticket.nl. Reis je bijvoorbeeld met een welkomstgroep, dan kun je nu aanspraak maken op flinke korting op www.groupon.nl/treinkaarten. Reis je in de loop van het jaar vaker met de trein, koop dan een abonnement, vaak met korting. (www.ns.nl/abonnementen).

Waar moet je op letten bij het online boeken van een reis?

Het boeken van een reis via online winkels gaat tegenwoordig heel snel. Het wordt allemaal gemakkelijker en u kunt veilig genieten van uw vakantie met slechts een paar klikken, toch? Is het te vertrouwen en is het nog de moeite waard om op te letten bij het boeken van een reis? Bij het boeken van een reis is het belangrijk om op de volgende punten te letten;

Lees verder