Ontvang contant prepaid beltegoed

Vergelijking van aanbieders die u contant betalen. U krijgt niets terug door over te stappen van telecomaanbieder. Er zijn mogelijkheden om via een eenvoudige service meer dan de helft van het onderhandelde krediet terug te vorderen. Het vergoedingspercentage varieert afhankelijk van de dienst die u gebruikt.

Overstappen wordt niet beloond

Alle prepaid aanbiedingen vereisen dat u uw beltegoed binnen een bepaalde tijd opwaardeert. Als je niet veel mobiel belt, bouw je beltegoed op dat je niet meer gebruikt. Zodra u besluit over te stappen naar een andere serviceprovider, verliest u het opgebouwde belkrediet. Zodra je nog voldoende beltegoed op je prepaidkaart hebt staan ​​en wil overstappen, kan het zijn dat je geen recht hebt om niets terug te geven van je provider. U kunt er dan voor kiezen om het deel via de website aan u uit te laten betalen. Helaas rekent deze site vrij laag omdat er geen andere alternatieven zijn. Andere mogelijkheden zijn om extra te bellen of mee te doen aan sms-campagnes. Het is ook mogelijk om uw lening te schenken aan goede doelen.

Krijg een deel van je tegoed terug

Er zijn verschillende websites waarmee u een deel van uw onderhandelingskrediet kunt terugkrijgen. Afhankelijk van de site die je gebruikt, kun je iets meer dan de helft van je tegoed terugkrijgen. Het lijkt niet veel, maar het is toch veel meer dan je voor niets van een dienstverlener krijgt.

Hoe werkt het

Deze sites bieden een gratis 0909-nummer dat u kunt bellen vanaf uw mobiele telefoon. Dit nummer heeft meestal een hoog tarief, bijvoorbeeld 1 euro 30 per gesprek. De site die de dienst levert, houdt dan een deel van die gesprekskosten voor zichzelf en geeft jou de rest. U krijgt bijvoorbeeld 30 cent voor een oproep van €1.

Registratie is altijd vereist om een ​​dergelijke site te gebruiken. U moet ook uw IBAN-rekeningnummer opgeven tijdens de registratie. Na registratie kunt u inloggen. Sommige sites hebben extra functies, zoals het instellen van een mobiel telefoonnummer. Dit nummer kan dan automatisch worden herkend, zodat u bij het bellen niet opnieuw de code hoeft in te voeren. Op deze manier bespaart u wat moeite en tijd. Na het opbellen van het tegoed kan het enkele dagen duren voordat uw aandeel op uw IBAN-rekeningnummer staat.

Dienstverleners

Dit is een klein overzicht van de aanbieders van deze dienst, check zelf hoe het werkt op deze site. Als je de provider niet vertrouwt, kun je het eerst met een klein bedrag proberen. Sommige providers bieden ook een testpagina aan om deze methode eerst uit te proberen.

Kostenpercentage

De rente die door dienstverleners in rekening wordt gebracht varieert. Ook maakt het uit of je het tegoed besteedt door meerdere keren te bellen (in één gesprek) of door één keer te bellen en dan even te wachten (per minuut). De laatste soort is makkelijker, maar heeft meestal een iets lagere opbrengst. Onderstaande tabel geeft een overzicht van de inkomsten van de genoemde dienstverleners.

Dienstverlener voor de oproep Een minuut
Beltegoed 58-66% 60%
een doorn 66% 60%
Mijn beltegoed 50% er zijn geen opties

Bovenstaande percentages zijn berekend op basis van de tarieven die per 21 mei 2014 aan de dienstverleners zijn medegedeeld. Bovendien zijn niet alle functies beschikbaar voor alle serviceproviders. Controleer altijd de kosten van het gesprek en hoeveel de serviceprovider u vergoedt.

Kosten

De meeste providers verwerken de uitbetaling binnen vijf werkdagen. Er zijn aanbieders die met een minimumbedrag werken, bij Mybel tegoed is dat bijvoorbeeld 5 euro. Bij beltegoed is de functie Cash per minuut nog in ontwikkeling (bèta) en alleen te gebruiken bij beltegoed boven de €50. Controleer altijd goed de meest recente betalingsvoorwaarden, deze zijn altijd aan verandering onderhevig.€