online investeringen; verschillende dienstverleners op hun beurt

Online beleggen zit in de lift. Gemak en kosteneffectiviteit ten opzichte van de ouderwetse investering zijn hier zeker redenen voor. Het is echter nog steeds belangrijk om goed te kijken naar het platform dat u gebruikt om te investeren, omdat niet alles hetzelfde is en de kosten kunnen variëren!

Algemeen

In dit artikel worden verschillende beleggingssites met elkaar vergeleken. voor goed
vergelijking
Om dit mogelijk te maken is hier de keuze gemaakt om een ​​situatie te accepteren waarbij elke bestelling rond de 2000 euro ligt en het aantal bestellingen per jaar rond de 20 ligt.
betrouwbaarheid
Over al deze dienstverleners bestaat geen twijfel, deze diensten worden al enkele jaren probleemloos geleverd en de meeste van deze online brokers hebben tientallen jaren ervaring met bankproducten. Welke dienstverlener het goedkoopst is, hangt natuurlijk af van de situatie. Dit artikel heeft ervoor gekozen om te werken vanuit een beginnende belegger.

Saxobank

Saxo Bank biedt de mogelijkheid om op verschillende beurzen te handelen, niet alleen
AEX
maar ook de beurzen van Parijs, Brussel, Frankfurt en New York. Bovendien is het naast aandelen ook mogelijk om te beleggen in termijncontracten, obligaties en valuta. Het geeft ook een kans
forex
markt met dezelfde dienstverlener als aandelen. Er zijn geen ingewikkelde stappen om te beginnen met beleggen bij Saxo, maar er is een minimale inleg van €10.000 vereist voordat u een rekening opent; iets dat voor een beginnende belegger een groot obstakel kan zijn. De kosten van een bestelling bij deze dienstverlener bedragen 12 euro in de aangegeven situatie. Maar het grote voordeel van deze bank is dat er geen holding fee is

Binck Bank

Binck is een van de bekendste makelaars van Nederland dankzij frequente promoties. Dit wordt niet alleen gefaciliteerd door advertenties, maar ook door het feit dat deze bank meerdere keren is erkend als de beste internetmakelaar. Via deze dienstverlener is het mogelijk om te beleggen in verschillende beurzen zoals de Amsterdam AEX, maar ook de beurzen van Frankfurt, Brussel, Parijs en New York zijn via deze site goed bereikbaar. Gratis laatste beursinformatie maakt deze handel mogelijk, wat zowel in opties, futures en obligaties als in aandelen kan worden gedaan. Valutahandel is niet mogelijk via Binck. De grote
ten goede komen
Het bijzondere aan Binck bank is dat het geen minimale inleg heeft, zoals bijvoorbeeld bij Saxo wel het geval is. Dit maakt deze makelaar erg gemakkelijk voor beginners. Er geldt een opslagvergoeding van 0,2%; echter, hoe meer geld op de rekening, hoe lager de in rekening gebrachte rente. In de gegeven situatie is het bedrag van de bestelling bij deze broker 10 euro per bestelling.

Alex

Alex is onderdeel van de Binck bank en heeft dan ook veel gemeen. Ook voor deze broker gelden dezelfde Binck beurzen en kosten. Het heeft geen lagere minimuminvestering dan Bink. De verschillen tussen de twee makelaars zijn minimaal. In de gegeven situatie zou de bestelling 12,50 kosten.

SNS Bank

Met SNS bank is het mogelijk om te beleggen op verschillende beurzen, AEX, Brussel, Parijs, New York en Frankfurt zijn beschikbaar met de huidige beurskoers. SNS biedt de mogelijkheid om te bieden op aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en allerlei derivaten. Een groot voordeel van deze broker is dat er geen holding fee vereist is. In de gemarkeerde situatie zou het bedrag per bestelling 10 euro zijn.

ING Bank

ING biedt ook de mogelijkheid om online te beleggen. Dit kan in aandelen, beleggingsfondsen, obligaties en allerlei derivaten. De keuze tussen het aantal beurzen is beperkt tot AEX, NYSE en Nasdaq. Deze aanbieder vereist echter geen minimale storting en de holding fee is 0,2% (hoe meer geld er op de rekening staat, hoe lager dit percentage). In de genoemde situatie zou een bestelling bij deze bank 8,80 euro kosten, wat deze bank geschikt maakt voor een beginnende, minder actieve belegger.

ABN Amro

ABN Amro biedt de mogelijkheid om te beleggen in aandelen, beleggingsfondsen, obligaties, futures en diverse derivaten. Beurzen waar dit mogelijk is, met actuele beursinformatie, zijn AEX, BEL20, CAC40, DAX30, NYSE en Nasdaq. Er is geen minimale storting voor deze bank, maar er wordt een minimale storting van EUR 3,75 in rekening gebracht voor een aanbetaling van 0,2% (ook hier geldt: hoe meer geld er wordt opgeslagen, hoe lager de rente). De kostprijs van de bestelling in de aangegeven situatie is 10 euro.

Rabobank

Rabobank biedt ook online beleggingsmogelijkheden in aandelen, beleggingsfondsen, obligaties, futures en derivaten op de beurzen van Amsterdam, Frankfurt, Brussel, Parijs en New York. Het grote voordeel van deze bank is dat er geen minimale inleg is. De minimale holding fee is echter 10 euro met een percentage van 0,2%. Nogmaals, deze rente daalt voor die bank naarmate er meer geld wordt aangehouden. De kostprijs van de bestelling in de aangegeven situatie is 10 euro.€