Online geld verdienen: online geld verdienen

De grote droom van iedereen: veel geld verdienen en het liefst zonder al te veel moeite. Een manier om geld te verdienen is op internet. Er zijn veel formules op de markt om online geld te verdienen. U kunt bijvoorbeeld een blog starten (u verdient via Google AdSense), aandelen verhandelen of domeinnamen kopen en deze vervolgens voor meer geld verkopen. Eén ding is zeker: je zult er vaak veel tijd in moeten steken om elke dag wat meer te verdienen. Je doet er dus goed aan internet als bijzaak te doen en je huidige baan (voorlopig) te behouden.

Met internet kun je geld verdienen. / Bron: FirmBee, Pixabay

Online geld verdienen is makkelijk, toch?

Het is algemeen bekend dat er op internet veel geld kan worden uitgegeven. Als je het echter slim aanpakt, kun je ook geld verdienen via internet. U hoeft niet eens in de Verenigde Staten te wonen om online geld te verdienen. Er zijn veel mogelijkheden om wat bij te verdienen in Europa en zelfs in België en Nederland. Banneradvertenties op websites, aandelenhandel, gokken, boeken schrijven en publiceren zijn slechts enkele voorbeelden. Er zijn zelfs mensen die er rijk van zijn geworden. Deze personen zijn echter zeldzaam. Het is waar dat veel mensen een leuk bijverdienste hebben met het ontwikkelen van online activiteiten. Als gevolg hiervan is online geld verdienen erg populair geworden.

Tips om online geld te verdienen met internet

Start een blog en verdien geld met Google AdSense of affiliate marketing

Start een website of blog en schrijf dingen op die je interesseren en waar je echt waarde kunt toevoegen aan je bloglezers. Als je bijvoorbeeld van reizen houdt, kun je een reiswebsite maken met al je vakantieavonturen. Hoe beter de inhoud, hoe specifieker de toegevoegde advertenties kunnen zijn, waardoor ze klikbaarder worden. Het is tenslotte een win-winsituatie. Je kunt je kennis delen met anderen en in ruil daarvoor geld verdienen. U kunt geld verdienen met Google AdSense. U krijgt een variabele vergoeding, afhankelijk van het type advertentie waarop wordt geklikt. Financiële advertenties leveren vaak het hoogste rendement op. Een andere optie is om lid te worden van een aangesloten netwerk. Met affiliate marketing verdien je geld elke keer dat iemand op een banner klikt of een product koopt. Voorbeelden van affiliate netwerken zijn Tradedoubler of Tradetracker. Affiliate netwerken en Google AdSense hebben een zeer strikt inhoudsbeleid. Zelf-klikken op uw eigen advertenties is verboden en kan leiden tot uitsluiting van deze marketingprogramma’s.

Domeinnamen kopen en verkopen

Er zijn veel domeinnamen (URL’s). Maar populaire domeinnamen zullen zeer snel worden ingenomen of zijn al ingenomen. Er is immers een bedrijf dat als doel heeft domeinnamen heel goedkoop te kopen en ze vervolgens voor veelvouden van de prijs weer te verkopen. Onderwerpen of nieuws die een hype kunnen worden zijn interessant om een ​​URL aan te maken. Een goed voorbeeld hiervan is de domeinnaam pizza.com. Deze URL werd in 1996 gekocht voor $ 20, maar werd in 2008 verkocht voor een monsterbedrag van $ 2,6 miljoen.

Met een YouTube-kanaal kan Google AdSense betalingen ontvangen op basis van CPM of CPC. / Bron: Stux, Pixabay
Verdien geld met YouTube-video’s

YouTube is ’s werelds meest gebruikte videozoekmachine. Om geld te verdienen, moet je een YouTube-kanaal maken over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld over “reizen”. Je kunt dan gerelateerde video’s op dit kanaal plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een video posten over een onvergetelijke safarireis, een bezoek aan Egypte, of je avonturen beschrijven tijdens een reis door Death Valley. Deze video’s zouden uiteindelijk veel views moeten krijgen. Vanaf een bepaald aantal weergaven heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor Google AdSense. Google (AdSense) betaalt dan per klik (CPC) of per duizend views (CPM).

Word fotograaf en verkoop je foto’s

Veel reclamebureaus en websitebouwers zijn op zoek naar fotomateriaal om hun homepage of advertenties te versieren. Je kunt online wat extra geld verdienen met je fotomateriaal. Het moeten natuurlijk unieke en mooie foto’s zijn. Een alledaagse foto zal immers voor reclamebureaus minder interessant zijn dan een unieke of zeldzame foto. Voorbeelden van grote fotodatabases zijn Shutterstock of Thinkstock. Als u zich aanmeldt voor de Contributor-site van Shutterstock, kunt u uw foto’s inwisselen voor geld. Dit “Contributor Platform” kan worden gezien als een virtuele plek waar kopers en verkopers tegenover elkaar staan.

Handel in aandelen (voor winst)

Het verhandelen van aandelen kan heel eenvoudig via internet. In principe is een computer met internetverbinding en het openen van een effectenportefeuille voldoende. Uiteraard moet men beschikken over een behoorlijke hoeveelheid “computervaardigheden”, kennis van de aandelensector en voldoende kennis van de financieel-economische markt. “Day trading” is een optie, maar het beste advies is om voor de lange termijn te beleggen. Met de zogenaamde
“stop-loss”
kan uw potentiële verliezen beperken. Een stop loss is een order die automatisch wordt uitgevoerd wanneer de prijs een bepaalde waarde bereikt. Deze techniek wordt zowel door professionele handelaren als door particulieren gebruikt. Acties worden automatisch uitgevoerd op basis van bepaalde gebeurtenissen. Door de stop loss-methode te implementeren, kunt u zich beschermen tegen grote verliezen. Nadeel is dat bij grote veranderingen en schommelingen een sneeuwbaleffect (crash) kan optreden.

Facebook biedt interessante mogelijkheden om wat bij te verdienen.
Geld verdienen met Facebook

Om geld te verdienen, moet je voldoende kennis hebben over Facebook en hoe het werkt. Er zijn immers manieren om wat bij te verdienen met de populaire social media.

Last but not least: kortingscodes en dagelijkse deals

Het is misschien een beetje raar om dit als tip op te vatten, maar je kunt ook geld verdienen met kortingscodes of dagdeals. Geld verdienen is hoogstwaarschijnlijk in de context van “sparen voor je uitgaven”. Er zijn veel kortingscode-sites of dagelijkse deals die u veel geld kunnen besparen of “geld verdienen” kunnen lezen. Voorbeelden zijn www.kortingscode.nl of www.solden.be. U ontvangt een kortingscode (percentage of absolute korting) van deze webwinkel via Facebook, Twitter of e-mail om te gebruiken op deze website. Soms kan de korting ook gratis verzending omvatten. Op deze manier kunt u wat geld “terugvorderen” van uw reguliere uitgaven.

Conclusie

Online geld verdienen behoort tot de mogelijkheden. Veel hangt af van welke activiteit je gaat doen. De voordelen zijn bekend. Je kunt vanuit huis werken en het is relatief eenvoudig om online geld te verdienen. Na verloop van tijd zul je echter merken dat het echt tijdrovend is als je echt een goed bedrag wilt verdienen. De advertentiemarkt kan immers hoog of laag oplopen, wat invloed heeft op de waarde van klikken of wat een adverteerder bereid is te betalen. De algemene regel is dat als je een leuk extra maandinkomen wilt verdienen, dan is online geld verdienen een leuke en makkelijke oplossing. Miljonair worden is in zeldzame gevallen mogelijk, maar het is meestal een utopie voor 99% van de beginners.€