Nieuwe dag pensioenen en vermogensbeheer

Met Brand New Day bouwt u eenvoudig en transparant een groot extra pensioen op zonder verborgen kosten. Bij deze bank is het doorgaans veel goedkoper dan bij de bekende grootbanken en verzekeraars. BND is transparant en heeft lage vermogensbeheerkosten. Geen woekerpolis en geen verzekering. U ziet direct hoeveel kapitaal u opbouwt. Controleer ook zelf de polis. Stel zo nodig uw eigen polissen samen en haal meer pensioen uit de polis. Extra pensioen tegen relatief lage kosten veiligstellen door middel van banksparen. Brand New Day is een gratis wekkerset. Op deze manier kunt u zoveel mogelijk tijd besparen voor later gebruik. Brand New Day heeft ook een kinderrekening waar geld gestort kan worden zodat het kind kan beginnen met leren. Brand New Day heeft een bankvergunning gekregen en je kunt eenvoudig online een spaarrekening openen.

Brand New Day is een bank geworden:

All New Day incubator verpakking

Geen woekerbeleid alstublieft. Kortom, woekerpolissen waren zeer dure polissen die vaak voor de klant verborgen werden gehouden. Pas later bleek het opgebouwde of geïnvesteerde geld veel minder te zijn dan was berekend. Brand New Day richt zich op deze acties. Via banksparen worden veel goedkopere producten aangeboden.

Brand New Day is veel goedkoper, lagere kosten en hoger pensioen

Brand New Day is veel goedkoper. Geen bureaucratisch bedrijf met veel vestigingen, maar een internetbedrijf. Dit bedrijf is opgericht door Kalo Bagijn en Thierry Schaap, voorheen verbonden aan Binck, met als doel de concurrentie op de online beleggingsmarkt te vergroten en de kosten aanzienlijk te verlagen. Met Binck is dit nu succesvol gerealiseerd. Nu de verzekeringsmarkt. De klant profiteert hiervan. Verzekeraars protesteren al tegen de nieuwkomer. Dus laat ze de tarieven verlagen.

Brand New Day is 100% onafhankelijk

Brand New Day is onafhankelijk en 100% zelfvoorzienend. U kunt via Brand New Day advies krijgen, maar deze adviseurs zijn ook onafhankelijk. Aangezien dit bedrijf aandringt op lage kosten, lijkt het onwaarschijnlijk dat een tussenpersoon nog steeds hoge tarieven kan rekenen. Sterker nog, na het aanvragen van een offerte kunt u snel aan de slag. Zonder tussenpersonen en tegen lage kosten. Bij vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk. Voor uw pensioen, hypotheek, ontslagvergoeding of gouden handdruk en het beheren van uw vermogen.

Bron: Geralt, Pixabay

Banksparen op nieuwe dag

Brand New Day werkt met banksparen. Niet alleen voor pensioen en hypotheek, maar ook voor ontslagvergoedingen. Sinds 2010 mag uw werkgever uw ontslagvergoeding op een geblokkeerde bankrekening storten. Het is fiscaal zeer voordelig en de kosten zijn transparant. Vooral voor wie al een polis heeft, is het gemakkelijk om over te stappen.

Sparen voor pensioen en vermogensbeheer

Voor aanvullend pensioen of vermogensbeheer kunt u een pensioenrekening en een vermogensrekening aanvragen. U kunt uw vermogen ook volledig beheren. Uw pensioenbeleggingen worden op uw naam in een aparte vennootschap geplaatst. Voor elke storting betaal je 0,5% uitbetaling. Het belegt in aandelen en obligaties. Je spreekt vooraf af in welke verhoudingen het moet gebeuren. In plaats van dure beleggingsfondsen wordt gekozen voor indexfondsen die een hoog rendement geven.

Open een spaarrekening

Nu Brand New Day na de overname van Allianz Nederland Vermogensbeheer (ANAM) een bank is geworden, kunt u hier ook eenvoudig en zonder voorwaarden online een spaarrekening openen. U maakt 1 cent over, uw gegevens worden geverifieerd en uw spaarrekening wordt actief.

Banksparen voor hypotheek

Naast uw pensioen kunt u hier ook sparen voor hypotheekrenteaftrek. U spaart op een geblokkeerde rekening en lost aan het einde van de looptijd de hypotheek af met het opgebouwde kapitaal. Vraag een offerte aan en open een account. Dan worden uw tegoeden belegd zoals u dat wilt. Wederom tegen lage kosten.

Banksparen met ontslagvergoeding

Eventueel banksparen met ontslagvergoeding of een gouden handdruk. Zo kunt u uw ontslagvergoeding beleggen zonder grote kosten te maken. Geen ingewikkelde constructies, maar sparen op een geblokkeerde bankrekening waar de inleg van uw werkgever jaarlijks groeit. Over de kosten hoeft u zich zeker geen zorgen te maken, want bij een looptijd van 20 jaar bedragen de jaarlijkse kosten slechts 0,5%.

Kinderaccount

Studies zijn duur en met het nieuwe studiepuntensysteem zijn ze alleen maar duurder geworden. Zodat uw kind of kleinkind het extra geld ook voor de toekomst kan gebruiken. Dit kan via een kinderrekening die gekoppeld is aan een beleggingsrekening. De rekening van het kind staat op naam van het kind of kleinkind. Zodra het kind 18 wordt, heeft hij het wettelijke recht om zijn eigen geld te beheren. Dan is de spaarpot klaar.

Ik heb elders politiek

Ook als je al ergens anders een polis hebt, is het vaak mogelijk om deze over te zetten naar Brand New Day. Zij vertellen u dan wat de polis hen gaat kosten. Als het verschil voor jou interessant is en je kunt weg bij je huidige provider, dan ligt de overstap naar Brand New Day voor de hand. Denk aan een lijfrentepolis of een andere polis voor een aanvullend pensioen, een zelfstandigenpensioen of bijvoorbeeld studieplannen.

Samenwerking met de VvAA groep

De VvAA-groep, met ruim 114.000 arts-leden, helpt Brand New Day met nieuwe pensioen- en overdrachtspolissen. Een interessante doelgroep die nu blijkbaar ook wil profiteren. VvAA is 10% aandeelhouder van Brand New Day. De door de BND verkregen bankvergunning biedt de mogelijkheid om naast pensioensparen ook spaargeld aan te bieden op een betaalrekening. Tot slot kunt u bij Brand New Day ook een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Het mooie is dat je op hun website eenvoudig kunt berekenen hoeveel premie je moet betalen.

Conclusie Een gloednieuwe dag als pensioen- en ontslagfondsbeheerder

Brand New Day heeft een groot gat in de activamarkt geslagen. De kosten van pensioenopbouw zijn laag en het vermogen is laag en transparant. Dit maakt Brand New Day in één klap een zeer interessante concurrent. De klant profiteert en het werd tijd.

Lees verder