NETeller: internetservice voor het maken van geldtransacties

NETeller is een Britse internetdienst voor online geldoverdrachten (e-wallet). Deze dienst is opgericht in 1999 en is momenteel actief in meer dan 170 landen. NETeller is een merk van Optimal Payments™. Ze doen elk jaar miljarden transacties. Deze service is beveiligd en wordt gereguleerd door de Financial Services Authority. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gratis een NETeller account aanvragen.

Hoe maak je een Neteller-account aan

Stortingsmethoden

Overschrijving

Direct

lokaal

Hier varieert de duur sterk van land tot land. In de meeste landen duurt het 2 dagen. Er zijn voor jou geen extra kosten als je een storting doet.

Internationale

De overboeking duurt 2 tot 5 dagen en u hoeft hier geen extra kosten te betalen.

kredietkaart

kredietkaart

Kosten

Bij het storten met creditcard en pinpas moet u een toeslag van 1,75% van het gestorte bedrag betalen. Bij het terugstorten van geld op uw bankrekening, Creditcard, Debitcard… dient een commissie van 7,5 euro te worden betaald. Zodra een transactie is gedaan met NETeller, kunt u deze bekijken in het tabblad: Transactiegeschiedenis. Zo kunt u zien welke transacties correct zijn vastgelegd en welke daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Wanneer je een storting wilt doen in NETeller, moet je rekening houden met het minimale stortingsbedrag dat is ingesteld. Het komt neer op 15 euro. Het maximale bedrag is 15.000 euro. NETeller is een concurrent van onder andere Moneybookers.

Net+ Prepaid MasterCard

U kunt deze kaart online aanvragen met uw account. De applicatie zelf is gratis. Met deze kaart kunt u overal betalen waar Mastercard wordt geaccepteerd. Je kunt er ook ‘geld van de muur trekken’ mee, maar hiervoor is een meerprijs van 4 euro nodig. Op deze kaart staat alleen het geld dat op je internetrekening staat en je kunt er niet mee onder de 0 gaan (deze kaart is dus niet direct gekoppeld aan je bankrekeningsaldo). De kaart is herlaadbaar, maar heeft geen mogelijkheid om een ​​kredietlijn toe te voegen.€