Moneyyou Go: Sparen en Betalen App

Betalen met een spaarrekening of sparen met een betaalrekening, het kan allemaal met MoneYou Go, de MoneYou app. Met Moneyou Go kunt u ook een rekening openen als u nog geen MoneYou-klant bent. Vanaf deze rekening kunt u betalen en sparen. Maak snel en gemakkelijk geld over en ontvang ook rente over het geld op de rekening. Sparen en betalen tegelijk.

Een spaar-app en een betaal-app in één

Rente op spaargeld op uw betaalrekening

De traditionele manier van sparen is op een spaarrekening. Je opent een spaarrekening en als er een positief saldo op staat, krijg je rente. Het openen van deze spaarrekening vereist vaak een zichtrekening bij dezelfde bank of een zichtrekening die u al heeft bij een andere bank, een zogenaamde tegenrekening. Als je een rekening hebt bij een paar banken, wordt het allemaal snel heel ingewikkeld. Maar dit is niet meer nodig als je de Moneyyou Go app downloadt en installeert. Sparen of betalen wordt eenvoudig.

MoneYou

MoneYou is niet zomaar een bank, MoneYou is onderdeel van ABN AMRO. ABN AMRO heeft een eigen betaalapp, Tikkie. Tikkie is een van de meest gedownloade betaalapps van Nederland in 2019 en 2020. MoneYou kon niet achter deze ontwikkelingen staan. Sterker nog, MoneYou heeft bewezen een snelle ontwikkelaar te zijn die slimme dingen bedenkt met gebruikers. We hebben gekozen voor geen aparte spaar-app en een aparte betaal-app, maar voor een app waarmee je tegelijk kunt sparen en betalen. Een betaal-app en een spaar-app in één.

Hoe werkt Moneyyou Go?

Je download Moneyyou Go van Google Play Play Store of Apple Store. Installatie is eenvoudig. Er worden verschillende vragen gesteld, zoals je moet je identificeren en je bent klaar om te gaan. De app is niet beschikbaar voor bestaande MoneYou-accounts, een nieuw account is vereist. Dan kun je alles met dat ene rekeningnummer. Je kunt meerdere spaarrekeningen aanmaken en met elke rekening apart een kleine betaling doen (tot 750 euro per dag). Standaard heeft u een hoofdbank waar het op de rekening gestorte geld naartoe gaat. Dat geld kun je dan splitsen met andere spaargelden. Stel dat u een spaarvarken voor uw auto heeft, dan kunt u betalingen doen vanuit dat spaarvarken. Wat nog niet is uitgegeven, wordt beschouwd als een spaartegoed, waarover MoneYou rente geeft.

Gebruik basic en Go Plus, bespaar en betaal geld

De varianten go basic en go plus uit 2018 gaan in 2020 simpelweg Moneyou Go heten. Wanneer je de app voor het eerst gebruikt, krijg je een basis Go-pakket dat bestaat uit:

Ga is gratis. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gewone spaarrekening met de app, maar dan heb je geen betaalrekening.

Geld dat jij creëert

MoneYou geeft aan veel belang te hechten aan de gebruikerstevredenheid van de app en wil daarom de app de komende jaren verder uitbreiden en verbeteren. De applicatie wordt samen met gebruikers verder ontwikkeld (eventueel pushberichten toevoegen, chatfunctie, go chat, adresboek, app verbeteringen), ideeën hiervoor en andere suggesties kunnen via Moneyou Create worden ingediend. Dit betekent waarschijnlijk ook dat de app in 2020 vooral gericht zal zijn op early adopters die de app gewoon willen uitproberen en willen genieten van het gemak dat deze nieuwe app te bieden heeft.

In welke landen kan de Moneyyou go app worden gebruikt?

In 2020 is de app beschikbaar in alle EU-landen, maar ook in Noorwegen, IJsland en Liechtenstein (leden van de Europese Unie).

Economische Zone), Zwitserland en Monaco. De app is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. Enkele voorwaarden om een ​​rekening te kunnen openen zijn:

Probeer de slimme app

Veel mensen gebruiken de betaalapp dagelijks en zijn er blij mee. Wil je eenvoudig mobiel betalen en sparen slim combineren, dan kun je bij Moneyyou Go terecht. Als je het niet leuk vindt, verwijder dan gewoon de app.€