Manieren om gratis artikelen te krijgen

Er zijn verschillende manieren om gratis artikelen te krijgen, zoals het aanvragen van gratis monsters, het gratis verzamelen van gebruikte artikelen en het gratis uitproberen en evalueren van nieuwe producten. Wat zijn enkele manieren waarop u gratis artikelen kunt krijgen zonder eerst geld uit te geven, zoals het kopen van een artikel of het abonneren op een service om een ​​gratis artikel te krijgen.

Krijg gratis gebruikte items

De markt voor gebruikte goederen is erg groot. Vaak wordt een nieuw product aangeschaft terwijl het oude nog in goede staat is. Ook als mensen gaan samenwonen, kan er een duplicaat artikel zijn dat niet meer nodig is en waar mensen graag vanaf willen. Sommige mensen bieden het te koop aan op sites zoals Marketplace, maar sommige mensen bieden het liever gratis aan. De reden hiervoor is vaak dat de prijs die je kunt krijgen door te verkopen te laag is in vergelijking met alle telefoontjes, e-mails en kijkers die je ontvangt. Het is zeldzaam om gratis items te vinden die echt van uitstekende kwaliteit zijn, omdat je nog steeds een redelijk bedrag kunt krijgen door ze te verkopen. Sommige sites die artikelen aanbieden die gratis kunnen worden opgehaald, zijn bijvoorbeeld gratis ophaal- en gratis ophaalsites.

Verander gratis van kleding

Een goede tip om gratis verschillende kleding te krijgen is het organiseren van kledingruilavonden. Je nodigt een paar vrienden of kennissen uit en laat ze een paar vrienden meenemen zodat je als groep van tien tot vijftien dames bij elkaar komt. Uiteraard zouden de heren dit ook kunnen organiseren! Iedereen neemt goede kleren mee die ze niet meer dragen. En laten we eerlijk zijn; welke dame heeft geen kleren in huis die in uitstekende staat zijn maar om de een of andere reden niet zijn gedragen. Het belooft een gezellige avond te worden met veel passen, jureren en ruilen, waarbij iedereen met een stapel nieuwe kleren naar huis gaat. Overigens kan ook worden afgesproken dat wanneer meerdere dames kinderen hebben, ieder van hen de kinderkleding meeneemt die ze niet meer hoeven te ruilen. Om het helemaal gratis te maken, kun je ervoor zorgen dat iedereen drankjes en/of snacks meeneemt. Het is trouwens leuk om periodiek zo’n avond te organiseren, die altijd door iemand anders wordt gehost.

Gratis eten en smeren met monsters en testpakketten

Veel fabrikanten van voedingsmiddelen en vooral cosmetica maken proefverpakkingen, proefverpakkingen en monsters die gratis worden uitgedeeld. Het komt in zulke hoge doseringen dat je geen cent hoeft uit te geven, vooral niet aan persoonlijke verzorging, als je het niet erg vindt om altijd een ander merk te gebruiken natuurlijk! Deze monsters zijn vaak te vinden in tijdschriften of op het originele product, maar ze worden bijvoorbeeld ook in winkelcentra genomen. Een gemakkelijke manier om deze voorbeelden te krijgen, is door ze eenvoudig op te vragen bij sites zoals allesforniks en trynow. Overigens zijn niet alle freebies op deze sites geheel vrijblijvend, omdat je soms wat informatie moet verstrekken of je ontvangt achteraf e-mails met informatie. Blijf er over op de hoogte!

Gratis lezen door boeken te ruilen

Veel mensen vinden het duur om een ​​boek te kopen, dus gaan ze naar de bibliotheek om het te lenen. U kunt ook boeken ruilen. U kunt een advertentie plaatsen waarin u een aantal specifieke boeken van u aanbiedt, samen met een lijst met boeken waarvoor u ze wilt ruilen. Als je het helemaal gratis wilt houden, geef dan aan dat je alleen binnen een bepaalde afstand van je huisadres wilt handelen, anders komen er verzendkosten bij.€