Makkelijk geld verdienen met je smartphone

Veel mensen willen extra geld verdienen. Je kunt natuurlijk een bijbaan zoeken, maar het vergt veel inspanning. Het kan echter een stuk makkelijker omdat er apps zijn die je elke maand net iets meer te besteden geven! Het voordeel van deze apps is dat je er niet veel moeite voor hoeft te doen, wat zeker een pluspunt is.

Roamler

Roamler is een app waarmee je geld kunt verdienen door taken uit te voeren. Je hebt missies waarmee je geld verdient en missies die je alleen XP opleveren. XP zijn de ervaringspunten die je nodig hebt om een ​​level omhoog te gaan. Voor betaalde taken moet je vaak naar een supermarkt, apotheek, tuincentrum of tankstation. Zodra je een taak hebt geaccepteerd, beantwoord je vragen in de app over: productbeschikbaarheid, prijzen of promotiemateriaal. Ook maak je foto’s van de schappen en de winkel zodat het Roamler-team de ingeleverde opdracht kan controleren. Zo bepalen zij of je taak wordt goedgekeurd of afgewezen.

De beloning voor de taken varieert, maar over het algemeen ligt de beloning tussen de 2 en 4 euro. Moeilijke of lange tests leveren je meer beloningen op. Het kan ook zijn dat de commissie blijft stijgen, dus als de taak voor een lange tijd openstaat, zal de vergoeding veel hoger zijn. Je kunt niet zomaar binnenlopen omdat je een uitnodiging nodig hebt. Je kunt uitgenodigd worden door mensen die lid zijn van Roamler. Mensen bieden ook uitnodigingen aan op Roamler’s Facebook-pagina.

Gympact

Met Gympact is de kans groot dat je vaker gaat sporten of meer groenten eet, want er hangt een prijskaartje aan het missen van een run! Je meldt je aan op gym-pac.com en vertelt ons wat je doelen zijn. Dat kan bijvoorbeeld zijn: elke dag groente eten of 3 keer per week joggen. U geeft ook aan hoeveel u wilt betalen voor een gemiste training. Deze app is echt een stok achter de deur om daadwerkelijk te gaan sporten. Omdat je geld moet opgeven voor een gemist doel, is Gympact een grote stok, met 86% van de gebruikers die hun doelen bereiken! Met sporten kun je natuurlijk ook echt geld verdienen. Hoeveel u verdient, varieert, want hoe meer u oefent, hoe meer u krijgt.

Gympact werkt samen met de sport-app RunKeeper. Gympact weet via Runkeeper of je daadwerkelijk hebt gesport. Veel mensen hebben een doel om groenten te eten, en deze gebruikers moeten elke dag foto’s maken van hun groenten. De Gympact-gemeenschap waardeert de foto en jij ook.

schuim

Je hebt waarschijnlijk veel foto’s op je mobiele apparaat. Met de app: Foap kun je wat verdienen aan deze foto’s. Leuke, goede en interessante foto’s heb je op Foap geplaatst. Alle foto’s worden vervolgens beoordeeld door de Foap-community en als je foto goed genoeg is, kan deze worden verkocht.

Er zijn veel bedrijven die foto’s nodig hebben, bijvoorbeeld om hun producten te promoten. Bedrijven kunnen kiezen uit vele Foap-foto’s. Als een bedrijf interesse heeft in je foto, kopen ze je foto. Hiervoor verdien je 5 dollar. U kunt meer dan eens foto’s aan bedrijven verkopen.

Scoopshot

Scoopshot is een gratis app waarmee je gemakkelijk geld kunt verdienen. Net als bij Foap geldt dit ook voor de verkoop van foto’s aan bedrijven. Als er iets in uw omgeving gebeurt en u maakt er een foto van, dan kunt u die foto verkopen aan kranten of nieuwssites. Het zal je geld opleveren. Het bedrijf kan ook een opdracht openen en dan kun je een foto insturen. Als je foto is geselecteerd, krijg je een vergoeding. De kosten verschillen per opdracht.

pictogram zoom

Met Iconzoomer verdien je geld door bepaalde dingen op de foto te zetten. Je krijgt regelmatig opdrachten in de app. Enkele voorbeelden van taken zijn: maak een foto van je schoenen of maak een foto van je lunch. Voor elke foto krijg je 10 punten. Zodra je 200 punten hebt, kun je die punten inwisselen voor $ 10 op Paypal, een cadeaubon van $ 10 op Amazon, of ze doneren aan een goed doel. Je moet dus behoorlijk wat foto’s maken, maar de taken zijn heel eenvoudig. Deze app is ook gratis te downloaden.

Je verdient met deze apps niet zoveel als met een gewone (bij)baan, maar het is toch een leuke aanvulling op je salaris!