Live streaming citaten

Live streaming prijzen: toegankelijk voor elke particuliere belegger sinds de komst van internet. Maar wat is het precies en hoe werkt het? Kort over hun uitleg en kosten.

In die dagen..

Vroeger, toen alles nog traag was… toen was er ook geduld. De hele wereld draaide langzaam rond, net als de prijzen. Particuliere beleggers keken naar prijzen met behulp van NOS-teletekstpagina’s. Ze waren 15 minuten te laat. Om een ​​order te plaatsen, belden ze de instelling, contactpersoon of tussenpersoon bij wie ze een handelsrekening hadden. Hier kunt u een realtime tarief aanvragen, oftewel het tarief dat op dat moment beschikbaar is. En op basis daarvan is er een bestelling geplaatst. En toen moesten we afwachten of de bestelling werd uitgevoerd. Dit zou je verwachten door simpelweg op de post te wachten en het rekeningoverzicht te bekijken. Of ze belden opnieuw de instelling, contactpersoon of tussenpersoon, gaven het ordernummer door en kregen te horen of de bestelling was uitgevoerd en tegen welk tarief. En daarom duurde het soms een hele dag om één bestelling af te ronden. Omdat er vroeger geen haast was..

En toen kwam het internet

En het internet was snel. Nou dan. Naar onze maatstaven was het internet toen erg traag. Het internet opende plotseling meer mogelijkheden. Financiële instellingen begonnen met het aanbieden van online effectenrekeningen. Het was nu mogelijk om online te bestellen. En het was comfortabel! Het nadeel was dat ze nog steeds afhankelijk waren van de langzame koersweergave: het liep nog een kwartier achter. Dus niet echt in realtime.

Live streaming citaten

Met behulp van Java was het mogelijk om realtime streamingprijzen te ontwikkelen: je ziet een venster met verschillende promoties waarvan de prijzen constant springen. Op dit scherm kunt u de verhandelde voorraadhoeveelheid, huidige prijs, bied- en laatprijs, hoogste en laagste van de dag en de open- en sluitingsprijs in realtime volgen. In eerste instantie kon live wedden alleen tegen betaling gevolgd worden. En het was echt niet goedkoop. Later werden verschillende sites gelanceerd met proefversies: je kon je registreren en enkele dagen gratis gebruiken om later te beslissen of je de applicatie zou kopen of niet. Binckbank kwam met een aanbieding van gratis realtime streamingaanbiedingen als je een handelsrekening bij de bank opent: dit leidde tot het openen van honderden rekeningen, daar tien euro op storten en zo realtime streamingaanbiedingen kunnen zien. vrij. En sinds 2008 diverse websites waaronder iex.nl. gratis live streaming offertes op uw website. Dus voor iedereen toegankelijk.€