Lenen zonder te controleren

Er zijn veel leningaanbiedingen voor lenen zonder controle van kredietverstrekkers die uw kredietwaardigheid niet controleren met BKR. Een hoger kredietrisico betekent echter natuurlijk een hogere rente en kleinere leenbedragen. Wie weigert zich te laten testen, moet een hoge prijs betalen.

Lenen zonder verificatie heeft zijn prijs

Consumenten die willen
lenen zonder te controleren
en wie op zoek is naar een geldverstrekker die geld uitleent zonder BKR-controle, moet bedenken dat niemand in het leven zomaar niets geeft. Alles heeft een prijs! Lenen is geen liefdadigheid.

Slogans als “lenen zonder rente”, “lenen zonder aflossen”, “lenen met BKR” en “tegoed voor iedereen” zijn typische lokaasaanbiedingen. Iedereen die al insolvent is, krijgt geen geld meer van woekeraars. En wie bekend staat als een wanbetaler, kan beter de fout bij zichzelf zoeken dan bij het financiële systeem.

Maar het is een feit dat gewetenloze kredietverstrekkers in geval van twijfelachtige kredietwaardigheid eerder geneigd zijn geld te lenen dan traditionele thuisbanken. Maar degenen die al failliet zijn, krijgen niets van hen.

Lening aanvragen met een BKR lijst

Er zijn verschillende redenen waarom geld op kan raken. Het verliezen van uw baan, het doormaken van een scheiding, het verstrekken van een garantie aan een ander of het hebben van onverwachte schadeclaims kan uw liquiditeit ernstig schaden. En in tijden van nood doen we dingen die we anders nooit zouden overwegen. Als we geld tekort komen, komen we met de meest verbazingwekkende ideeën. Ze bieden meestal geen uitweg, omdat ze de financiële situatie alleen maar erger maken.

Omstandigheden dragen daar vaak ook aan bij. Wanneer donkere wolken zich boven uw banksaldo hebben verzameld, bent u vaak aan uw lot overgelaten: a
een lening aanvragen
heeft meestal weinig zin. De bank zal u geen lening meer verstrekken. Integendeel, uw betalingsachterstand wordt zelfs gemeld bij het BKR zodat u elders geen krediet meer krijgt. En net als je denkt aan opgeven, valt je oog op een advertentie in de krant voor zoiets als een flashstation.

Lenen zonder verificatie is geen vergunning voor wanbetalers

Als een geldzoeker vrijwillig en actief een lening zoekt zonder BKR-toetsing, wordt algemeen aangenomen dat de kredietwaardigheid slecht is. Het faalpercentage van dergelijke leningen is zeer hoog. Hoewel er methoden zijn om de openstaande termijnen op dergelijke BKR-vrije leningen volledig te innen, praat de branche er liever niet over. Voor slechte betalers kan het erg onaangenaam worden als ze een lening zonder BKR-controle afsluiten bij een niet-bonafide kredietinstelling.

In de meeste gevallen zijn deze woekeraars dubieuze figuren die u waanzinnig hoge rentetarieven aanrekenen en er met onvoorstelbare druk, spectaculaire praktijken en wetsovertredingen keer op keer in slagen hun schulden terug te vorderen.

Welk alternatief bij afwijzing van de leningaanvraag?

Als uw thuisbank uw leningaanvraag afwijst, zoek dan eerst naar de redenen. Ook op internet zijn interessante alternatieven te vinden, bijvoorbeeld bij internetbanken. Ze zijn flexibeler dan traditionele banken en wegen niet elke BKR-notering op een gouden schaal. Achter dergelijke instellingen staan ​​de grootste financiële dienstverleners ter wereld; dus het zijn serieuze dienstverleners. Vergeet de woekeraars en vergelijk leningaanbiedingen op internet.€