Kopen en huren – Nederlands vastgoedbedrijf

Een Nederlands vastgoedbedrijf garandeert u een snelle verkoop van uw woning. Voor particulieren, maar ook voor commercieel vastgoed. Niemand wil te lang dubbele woonlasten betalen, gewoon uit de weg ruimen. Advies over hoe u uw huis snel kunt verkopen. U kunt uw woning tijdelijk verhuren, maar u kunt deze ook aanbieden aan een tussenpersoon. Hoe hoger de prijs, hoe beter de ligging en staat van onderhoud van uw woning of eigendom. U kunt uw huis verkopen en direct verhuren door een contract aan te gaan met een buy-to-let build.

Probeer dubbele woonlasten te vermijden

Als u een huis koopt zonder uw huis te verkopen, loopt u ook het risico de kosten van uw huis te verdubbelen, omdat het huis vaak wordt gekocht voordat het wordt verkocht. Er is een tijdelijke regeling voor mensen met twee koopwoningen die ervoor zorgt dat de hypotheekrente op beide woningen twee jaar aftrekbaar is, maar toch. U wilt dat uw eerste huis voor een goede prijs wordt verkocht. U wilt geen restschuld hebben en zeker niet de kosten van uw woning verdubbelen.

Nederlands vastgoedbedrijf, kopen en huren

Nederlandse Vastgoed Maatschappij bemiddelt in de vastgoedmarkt voor koop en huur. Ze kunnen u helpen een snelle verkoop te versnellen. Deze makelaar koopt je huis direct als het aantrekkelijk genoeg is. De aantrekkelijkheid van een huis hangt van veel factoren af, maar de ligging van het huis of pand is erg belangrijk. Hoe beter deze woning is gelegen en hoe beter deze op de markt is, hoe meer u krijgt voor uw huis. Zelfs met een dringende verkoop. U kunt uw woning snel verkopen en weer verhuren. Dan bent u vrij van hypotheeklasten en WOZ-kosten en betaalt u voortaan huur.

Ik verkoop het huis snel

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij betaalt voor een aantrekkelijk pand tot 90 procent van de verwachte verkoopopbrengst bij reguliere verkopen. De rentetarieven zijn niet overal in het land hetzelfde. Het landelijk gemiddelde ligt tussen de 80% en 90%. Het hangt af van de locatie, prijsklasse, type huis. Ook de staat van onderhoud en of de woning bepaalde beperkingen heeft, zoals erfdienstbaarheden, zijn bepalend. Gemist onderhoud hoeft geen probleem te zijn aangezien de Maatschappij dan zelf voor het nodige onderhoud en de opknapbeurt zorgt, maar dit drukt uiteraard wel de verkoopprijs die u ontvangt.

Verkoop je huis online

Natuurlijk kunt u ook proberen uw huis voor de best mogelijke prijs te verkopen. Heel wat mensen verkopen hun huis online en nemen allerlei taken over van de makelaar. Ze maken zelf foto’s en verzorgen zelf de bezichtiging. Dit heeft als voordeel dat het goedkoper is en beter weet wat de voordelen van uw woning zijn, maar het verkoopresultaat is niet per se beter. In de praktijk blijkt deze online verkoop lang te duren en blijken bewoners verkopers te zijn. In dergelijke gevallen kan het heel aantrekkelijk zijn om de hulp van een makelaar in te schakelen.

Huisveiling op internet

U kunt de woning ook in samenwerking met NVM-makelaars veilen, maar of dit betere resultaten oplevert valt nog te bezien. Bekende veilingsites zijn onder meer:

Slot

U kunt uw huis snel verkopen. Wilt u het snel regelen, dan is een tussenpersoon als de Nederlandse Vastgoed Maatschappij wellicht ook een goede optie voor u. Probeer natuurlijk zoveel mogelijk voor uw huis te krijgen, maar een te hoge prijs vragen kan leiden tot vertragingen en afwijzing. Bekijk de mogelijkheden om uw huis voor een goede prijs aan een makelaar te verkopen. Dit is een snelle manier om van dubbele woonlasten af ​​te komen.€