Knab: spaar- en spaarbank

Knab is een moderne internetbank, onafhankelijk en tegelijkertijd onderdeel van Aegon Bank. Met andere woorden met een passende bankgarantie vanuit het depositogarantiestelsel. Ook biedt Knab veel digitale tools en pakketten. U kunt sparen, betalen en altijd op zoek naar financieel beheer en vermogensadvies. Het digitale dashboard is mooi en geeft je direct inzicht in je situatie. Ook kunt u alerts gebruiken die zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie, bijvoorbeeld bij rood staan ​​op uw betaalrekening. Een bankrekening openen bij deze bank is eenvoudig en de spaarrente is aantrekkelijk. Knab Bank heeft ook een zakelijke rekening voor zzp’ers en kleine ondernemers, die rente betaalt over de betaalrekening. Als u snel rente wilt ontvangen, maakt u gebruik van een rentebank.

Knab is een fijne bank voor particulieren en bedrijven

Wat is Knabbank?

Het woord Knab is het woord bank maar dan achterstevoren gespeld. Het begint ook met een hoofdletter K, wat aangeeft dat de klant in het hart van deze nieuwe bank staat. Bankproducten zijn niet zozeer de producten die verkocht moeten worden, maar uw financiële positie is het uitgangspunt. Op het digitale scherm, het dashboard, krijgt u direct inzicht in uw financiële situatie. Krijg ook inzicht in het geld en vermogen dat u bij andere banken heeft. Hierdoor kunt u snel uw situatie verbeteren en indien nodig ook direct financieel advies van Knab krijgen.

Knab. bankrekening

Zonder een betaalrekening bij deze bank kan er niets en het is deze betaalrekening die de bank van geld voorziet. Grote banken brengen ook kosten in rekening voor hun pakketten. Knabrendementen zijn niet aantrekkelijk uit spaarrente, hypotheekrente, complexe hypotheekproducten of uitvragen.

Spaargeld of spaardeposito

Bij Knab kun je sparen op een instant opnamerekening, een kwartaalrekening of een spaardeposito. De rente is aantrekkelijk genoeg (per 1 januari 2021):

Gebruik van rente kassier

Interessant is ook de nieuwe rentekassa voor flexibel sparen, waardoor u rente kunt uitbetalen wanneer u maar wilt. Dit betekent dat u niet alleen uw geld, maar ook de opgebouwde rente direct kunt opnemen. Ook het spaardeposito bepaal je zelf, in die zin dat je zelf de looptijd kunt kiezen. De maximale looptijd is vijf jaar en de minimale investering is 1.000 euro. Voor de deadline ontvang je een waarschuwing. Geld storten op de spaarrekening en geld opnemen van de spaarrekening gaat via uw betaalrekening Knab.

Het is toegestaan ​​om in het rood te staan

Rood staan ​​mag niet langer dan dertig dagen, maar alleen als je voldoende saldo op andere bankrekeningen hebt. Daarom is de leenrente relatief laag. Handig is de rode alert-optie die je zelf kunt instellen. U kunt ook aangeven dat u uw roodstand automatisch wilt opwaarderen van uw spaarrekening.

Veilig sparen want Knab is onderdeel van Aegon Bank

Aegon Bank bezit alle aandelen in de nieuwe bank en Knab maakt gebruik van de bankvergunning van Aegon Bank. Dit betekent dat uw geld gedekt is door het depositogarantiestelsel van Aegon Bank. Daarna bespaart u veilig maximaal € 100.000 per persoon. De spaargarantie voor één en of rekening is dus 200.000 euro. Daarom is het een online bank met een veilige backstop. U kunt overigens altijd direct bij Aegon Bank zelf sparen. Daar heb je Knab niet voor nodig, maar dan mis je wel de leuke en duidelijke informatie die Knab je geeft.

Knab Bank Business

In 2021 is het naast het privé-assortiment mogelijk om een ​​zakelijke rekening te openen voor zzp’ers en kleine ondernemers. Het bedrijf van Knab is een geschenk voor veel kleine ondernemers. Je hebt allerlei tools tot je beschikking zonder onnodige franje. Knab wijst proactief op allerlei financiële voordelen die je kunt behalen. Het is bijvoorbeeld bekend dat nogal wat zzp’ers rente mislopen door hun geld op een renteloze of laagrentende betaalrekening te laten staan. Knab business komt met gerichte oplossingen. U kunt ook zaken sparen met uw zakelijke betaalrekening (1 januari):

Hoeveel kost een rekening bij Knab bank als internetbank?

De kosten van de zichtrekening van het bedrijf bedragen 6 euro per maand. De eerste 1000 transacties per jaar zijn gratis.

Conclusie Knab bank, particulier en zakelijk

Door de vele tools van Knab is bankieren bij deze bank een groot voordeel. Hier kunt u betalen en sparen voor zowel persoonlijke als zakelijke behoeften.€